Με δύο απουσίες σήμερα το Βάτι

Χωρίς τους Μανώλη Ζερβό και Θανάση Παπουρδάνο θα παραταχθεί ο Διαγόρας Βατίου στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με το Διγενή, το οποίο ξεκινάει στις 5:30 το απόγευμα στο  ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι. Οι δύο ποδοσφαιριστές αισθάνονται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο Γιάννης Καμπούρης θα τους προφυλάξει, δίνοντάς τους το χρόνο να αποθεραπευτούν πλήρως.

 Εν τω μεταξύ, σχεδόν… αδιάφορα αντιμετώπισε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» το πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, έτσι όπως το διαμόρφωσε η προχθεσινή κλήρωση. Όπως σημείωσε, έτσι κι αλλιώς η ομάδα του θα κληθεί να αντιμετωπίσει όλες τις υπόλοιπες της κατηγορίας στο πλαίσιο αγώνων, που αντιμετωπίζονται ως ξεχωριστές ενότητες.

Αν πάντως υπάρχει κάτι που τον ικανοποιεί, είναι το γεγονός πως μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου ο Διαγόρας Βατίου θα έχει ξεμπερδέψει με τα τρία από τα τέσσερα ταξίδια που θα κάνει στα νησιά, καθώς θα παίξει κατά σειρά με τους Ποσειδώνα Καρπάθου, Νικαγόρα και Δόξα Καρδάμαινας.