Συνέχεια των σεμιναρίων  για τους προπονητές

Το δεύτερο μέρος του σεμιναρίου σχετικού με την παροχή πρώτων βοηθειών θα γίνει το ερχόμενο σαββατοκύριακο από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκάνησου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέσω του ΚΕΚ Γεννηματάς στην αίθουσα του Ροδινιού, σύμφωνα με την επίσημη χθεσινή ανακοίνωση.

Παράλληλα γίνεται μια υπενθύμιση από το Σύνδεσμο και αφορά το ότι οι προπονητές σε ομάδες της Α’ Κατηγορίας μπορούν να πάρουν τη σχετική βεβαίωση μέχρι την 5η Σεπτεμβρίου ώστε να έχουν το δικαίωμα να βρίσκονται στους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε τα μέλη του Συνδέσμου μας, ότι το Σάββατο και την Κυριακή(2&3 Σεπτεμβρίου) θα γίνει το σεμινάριο πρώτων βοηθειών και αφορά το δεύτερο τμήμα για όσους προπονητές δηλώσουν συμμετοχή, ενώ παράλληλα θα τηρηθεί η προτεραιότητα. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το Σάββατο στις 6.οο το απόγευμα μέχρι τις 9.οο το βράδυ και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή από τις 9.οο έως τις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Ροδινιού. Όπως είναι γνωστό το σεμινάριο διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.

 Για πληροφορίες στον γ. γραμματέα του Σ.Π.Π.Δ. Βαγγέλη Χατζηαντωνίου στο τηλέφωνο 6932458303. 

-Υπενθυμίζουμε στους προπονητές και τους συνεργάτες τους που θα εργαστούν στις ομάδες της Α΄ κατηγορίας Δωδεκανήσου, ότι η καταληκτική ημερομηνία για να πάρουν την βεβαίωση από τον σύνδεσμο μας είναι η 5η Σεπτεμβρίου, αφού πρώτα τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους. Σε διαφορετική περίπτωση ο σύνδεσμος δεν θα φέρει καμία ευθύνη αν οι συνάδελφοι δεν μπορούν βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο (τεχνική περιοχή) και να καθοδηγούν τις ομάδες τους.

Για πληροφορίες στον ταμία του Σ.Π.Π.Δ. Γιάννη Κουμέντο στο τηλέφωνο 6940603299.»