Κολοσσός: Και τώρα ψάχνει για φιλικά...

Σε περίπου δύο εβδομάδες ο Κολοσσός H Hotels έχει προγραμματισμένο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, για τη συμμετοχή του στο τουρνουά «Συμεών Μαυροσκούφης», που διοργανώνει ο τοπικός Σύνδεσμος Διαιτητών.

Εκεί θα δώσει δύο φιλικά τα οποία, μέχρι στιγμής, είναι και τα μόνα δεδομένα καθώς ακυρώθηκε η συμμετοχή στο τουρνουά του ΑΠΟΕΛ όπου θα αντιμετώπιζε την ΑΕΚ, το Ρέθυμνο και τον διοργανωτή. Οι υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδας δεν μπόρεσαν να μεταφερθούν σε άλλη ημερομηνία κι έτσι ματαιώθηκε το ταξίδι στην Κύπρο, αφήνοντας άδεια την ατζέντα των φιλικών.

Αυτό σημαίνει ότι οι «θαλασσί» είτε θα πρέπει να εκμεταλλευτούν το θεσμό του Κυπέλλου και να προχωρήσουν όσο περισσότερο μπορούν, μετατρέποντας τους επίσημους αγώνες σε τεστ προετοιμασίας, είτε να βρουν στο προσεχές διάστημα διαθέσιμους αντιπάλους για φιλικά.

Η ΑΕΚ Λάρνακας στη θέση των «θαλασσί»
Η ΑΕΚ του Σωτήρη Μανωλόπουλου και του Γιαννούλη Λαρεντζάκη θα ταξιδέψει στην Κύπρο όπως και το Ρέθυμνο Cretan Kings για να λάβουν μέρος στο ζιβανάρειο τουρνουά. Τη θέση του Κολοσσού H Hotels πήρε η ΑΕΚ Λάρνακας καθώς οι περισσότερες ομάδες της Α1 είχαν ήδη προγραμματίσει τις υποχρεώσεις τους για το τριήμερο 22-24 Σεπτεμβρίου, γνωρίζοντας ότι θα έχουν υποχρεώσεις στο Κύπελλο Ελλάδας.