Ένας Θανάσης... φεύγει και ένας Θανάσης... έρχεται για τη Ρόδο!

Παρελθόν αποτελεί από τη Ρόδο ο τερματοφύλακας Θανάσης Γεωργίου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει τα εξής:

Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Θανάση Γεωργίου. Η διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια τον ποδοσφαιριστή για την προσπάθειά του στο έστω και σύντομο διάστημα της συνεργασίας του με την ομάδα και να του ευχηθεί ολόψυχα κάθε επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του. 

Παράληλλα με νέα ανακοίνωσή της, η Ρόδος γνωστοποιεί επισήμως την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θανάση Πινδώνη.

Ειδικότερα αναφέρει τα εξής:

Τηρώντας την υπόσχεσή του για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Θανάση Πινδώνη.

Ο γεννημένος στις 24 Μαρτίου 1986 αμυντικός μέσος έχει πλούσιες παραστάσεις από τα πρωταθλήματα των εθνικών κατηγοριών, έχοντας φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Καβάλας, της Καλλιθέας, της Αναγέννησης Δερύνειας, του Ολυμπιακού Βόλου, της Λάρισας, της Παναχαϊκής και δύο φορές της Δόξας Δράμας, που ήταν και ο τελευταίος σταθμός της σταδιοδρομίας του.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει τον Θανάση Πινδώνη και του εύχεται πολλές επιτυχίες στις διοργανώσεις της νέας χρονιάς.