Τεράστια συμμετοχή στο «Δρόμο της Νίκης»

Εκατοντάδες δρομείς, πολύ περισσότεροι απ’ όσους μπορούσαν να περιμένουν ακόμα και οι διοργανωτές, συμμετείχαν χθες το απόγευμα στο «Δρόμο Νίκης» 5000μ. με αφετηρία και τερματισμό το Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη». 

Ο αγώνας έγινε με πρωτοβουλία της 95 ΑΔΤΕ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου και τον ΔΟΠΑΡ, συμμετέχοντας αθλητές-αθλήτριες από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας αλλά και απλοί λάτρεις των αποστάσεων. 

Στο χώρο της εκκίνησης και του τερματισμού μάλιστα, συγκεντρώνονταν τρόφιμα και φάρμακα για να δοθούν σε όσους έχουν ανάγκη ως μια πραγματικά αξιέπαινη κίνηση από τους διοργανωτές. 
 

Εκατοντάδες αθλητές συμμετείχαν στο Δρόμο Νίκης
Εκατοντάδες αθλητές συμμετείχαν στο Δρόμο Νίκης


Όσον αφορά τους νικητές, την πρώτη θέση πήρε ο Νικόλαος Ρουσούλης, δεύτερος ήταν ο Μανώλης Τσίκνης από την Κω και τρίτος ο Δημήτρης Τσώκος. Πρώτη γυναίκα του αγώνα αναδείχθηκε η Στεργούλα Παπαδοπούλου.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν μια… πρόγευση του Run Greece που θα γίνει στη Ρόδο την 1η Οκτωβρίου στα 5 και 10χλμ., όπως επίσης στα 1000μ. μαθητών-μαθητριών δημοτικών σχολείων.