Δυναμικό μεταγραφικό ντεμαράζ από τη Ρόδο

Δυναμικά μπήκε η Ρόδος στην τελική ευθεία της υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού της. 

Η χθεσινή ήταν μέρα διπλής ανακοίνωσης, με τα «ελάφια» να επιβεβαιώνουν επισήμως την απόκτηση του αμυντικού μέσου Θανάση Πινδώνη και του περιφερειακού επιθετικού Βασίλη Πάλλα, ενώ έπεται συνέχεια, καθώς οι παράγοντες του συλλόγου αφ’ ενός περιμένουν τη διευθέτηση του γραφειοκρατικού σκέλους της συμφωνίας τους με τον επιτελικό μέσο Μουσταφά Μπανγκούρα προκειμένου να ανακοινώσουν την απόκτησή του, αφ’ ετέρου δε την ολοκλήρωση των συζητήσεων με τον υποψήφιο αντικαταστάτη του τερματοφύλακα Θανάση Γεωργίου, Λεωνίδα Παναγόπουλο! 
 
Ο πολύπειρος 30χρονος πρώην γκολκίπερ του Ιωνικού, με θητεία στον Ολυμπιακό Πειραιώς (ήταν τρίτος τερματοφύλακάς του), στον Πανιώνιο, στον Βύζαντα Μεγάρων, καθώς και στα πρωταθλήματα της Ρουμανίας και της Κύπρου, έλαβε μέρος στη χθεσινή προπόνηση της Ρόδου, γεγονός ενδεικτικό της ελάχιστης έως μηδενικής απόστασης που χωρίζει τις δύο πλευρές.    
                                        
Η ανακοίνωση για τον Πινδώνη 
«Τηρώντας την υπόσχεσή του για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Θανάση Πινδώνη. Ο γεννημένος στις 24 Μαρτίου 1986  αμυντικός μέσος έχει πλούσιες παραστάσεις από τα πρωταθλήματα των εθνικών κατηγοριών, έχοντας φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Καβάλας, της Καλλιθέας, της Αναγέννησης Δερύνειας, του Ολυμπιακού Βόλου, της Λάρισας, της Παναχαϊκής και δύο φορές της Δόξας Δράμας, που ήταν και ο τελευταίος σταθμός της σταδιοδρομίας του. Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει τον Θανάση Πινδώνη και του εύχεται πολλές επιτυχίες στις διοργανώσεις της νέας χρονιάς».  
                                         
Η ανακοίνωση για τον Πάλλα 
«Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας με τον Βασίλη Πάλλα. Το νέο μέλος της αθλητικής οικογένειας του συλλόγου γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 1991 στην Κοζάνη, την οποία υπηρέτησε και ως ποδοσφαιριστής, ενώ η διαδρομή του στα εθνικά πρωταθλήματα περιλαμβάνει το επιτυχημένο πέρασμά του από τον Αστέρα Μαγούλας, την Καβάλα, τον Φωστήρα, τον Εθνικό Σερρών, τον Καμπανιακό και τον Αγροτικό Αστέρα. Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει τον Βασίλη Πάλλα, ευχόμενη να εξελιχθεί σε ένα από τα σημεία αναφοράς της προσπάθειας της ομάδας να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας». 
                                       
Παρελθόν κι επίσημα ο Γεωργίου 
Τον Θανάση Γεωργίου αποχαιρέτησε χθες και επισήμως η διοίκηση της Ρόδου. Η ανακοίνωσή της:  
«Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Θανάση Γεωργίου. Η διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια τον ποδοσφαιριστή για την προσπάθειά του στο έστω και σύντομο χρονικό διάστημα της συνεργασίας του με την ομάδα και να του ευχηθεί ολόψυχα κάθε επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του».