Στοιχεία υπεροχής από το Φοίβο

Πολύ πιεστικός ήταν από την αρχή ο Φοίβος στο χθεσινό φιλικό της Κρεμαστής όπου και πήρε τη νίκη 4-1 απέναντι σε μια αξιόλογη, όπως έχει δείξει έως τώρα, ομάδα, όπως είναι η Κατταβιά.

Με σκόρερ  κατά σειρά τους Νίκο Ορφανίδη, Μόσχο και Γκινή, οι Κρεμαστενοί έφυγαν προηγούμενοι 3-0 στα αποδυτήρια για το ημίχρονο ενώ με τη συμπλήρωση περίπου 20 λεπτών στην επανάληψη ανέβασαν το δείκτη του σκορ, πάλι με το Νίκο Ορφανίδη. 

Όλα τα γκολ για τους γηπεδούχους επιτεύχθηκαν με πλασέ ενώ η Κατταβιά πια γύρω στο 67’ με ωραίο ψηλοκρεμαστό του Ντούπη διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι έδειξαν περισσότερα καλά στοιχεία στο δεύτερο ημίχρονο, αφού ήταν και το πιο ισορροπημένο σε αντίθεση με το πρώτο 45λεπτο, όταν η Φοίβος είχε την υπεροχή.

Φοίβος: Κεφάλας, Καραγεωργίου, Ορφανίδης Σ., Κυπριώτης, Θεοδοσίου, Τζιβίλογλου, Καλημέρης, Χατζησάββας, Μόσχος, Γκινής, Ορφανίδης Ν. Αγωνίστηκαν και οι Μήλιος, Φωτεινής, Μακρής, Ταφάνι, Καστρινάκης, Πανταζόπουλος, Τόσκα, Κιτόσογλου, Ντουλάι.
Κατταβιά: Παπαβεργής, Αυγέρης, Σιεχ, Κουμπιάδης, Κιλασίν Χ., Ανδρεόπουλος, Μαντινάος, Πάπα, Ντούπης, Μήτρου Κιλασίν. Αγωνίστηκαν και οι Κούτσι, Νασόπουλος, Στεφανάκης Τραγάκης και Δουδούμης.