Έχουν σηκώσει για τα καλά τα μανίκια στην επιτροπή διοίκησης του Βενετοκλείου

Αποφασισμένα να φέρουν εις πέρας όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να είναι πιο λειτουργικό και πιο φιλόξενο το κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου είναι τα μέλη της νεοσυσταθείσας επιτροπής διοίκησης του γηπέδου τα οποία, σε συνεργασία και διαρκή επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΔΟΠΑΡ και τους υπαλλήλους της αθλητικής εγκατάστασης, έχουν βάλει σε μία σειρά τις όποιες ελλείψεις ή αδυναμίες του Βενετοκλείου και προσπαθούν να τις διορθώσουν / συμπληρώσουν.

Την περασμένη Τρίτη, απομακρύνθηκαν όλες οι καμμένες λάμπες από τα φώτα του γηπέδου, προς άμεση αντικατάσταση, ενώ από Δευτέρα, με την παρέμβαση του Οργανισμού και των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου, θα ξεκινήσει η διαδικασία μόνωσης της οροφής του Βενετοκλείου, προτού αρχίσουν οι βροχοπτώσεις και σταθεί αδύνατο να στεγνώσει το υλικό.

Όπως είχε αναφερθεί σε πρόσφατο ρεπορτάζ της «Α.Ρ.», στα πλάνα της επιτροπής διοίκησης είναι και η αλλαγή της πόρτας εισόδου ωστόσο, ύστερα από επαφές κι ενέργειες των μελών της, βρέθηκε λύση για να αλλαχθεί όχι μόνο η μία αλλά και οι δύο πόρτες της μπροστινής πλευράς του γηπέδου, τόσο η αλουμινένια όσο και η ξύλινη! Μάλιστα, προβλέπεται να προστεθεί και στέγαστρο δίπλα στο ήδη υπάρχον.

Οι ελλείψεις του κλειστού γυμναστηρίου ενδεχομένως να μη γίνονται αντιληπτές δια γυμνού οφθαλμού από τον πολύ κόσμο που το επισκέπτεται στους αγώνες, ωστόσο οι υπάλληλοι τις έχουν καταγράψει επιμελώς και με βάση τις εισηγήσεις τους, αναμένεται να τοποθετηθεί σύστημα κλιματισμού στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων ενώ σημειώνεται πως οι ανάγκες του γηπέδου προϋποθέτουν κάτι ανάλογο και στην αίθουσα Τύπου αλλά και στο γραφείο των προπονητών.

Στην τελευταία διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στο Βενετόκλειο, υπέστη βλάβη το ένα 24άρι το οποίο έχει ήδη σταλεί σε ειδική τεχνική εταιρεία στην Αθήνα και αναμένεται να επιστραφεί εντός της προσεχούς εβδομάδας ενώ πάρθηκε απόφαση από τον ΔΟΠΑΡ να αντικατασταθεί η κλεμμένη κονσόλα της γραμματείας.

Τέλος, μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες μόνωσης της οροφής, θα γίνει ενδελεχής καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου από την υπηρεσία πρασίνου του Δήμου.