Χρονοανάβαση Πανορμίτη και φέτος

Πιστός στο ραντεβού του και φέτος ο Έλαφος, διοργανώνει τη Χρονοανάβαση Πανορμίτη στην ποδηλασία.

Ο αγώνας αυτός ήταν να γίνει το Μάιο, αλλάζοντας ημερομηνία για καθαρά οργανωτικούς λόγους ώστε να υπάρχουν όσο γίνεται περισσότερες συμμετοχές. Πάντως οι διοργανωτές περιμένουν γύρω στους εκατό ποδηλάτες γι’ αυτή τη σημαντική αθλητική συνάντηση, που δίνει ζωή στο νησί κι έχει γίνει πλέον θεσμός. 

Το Σάββατο θα διεξαχθεί ο αγώνας 4 cross για τις αναπτυξιακές κατηγορίες ως μια καλή ευκαιρία πια για συμμετοχή μετά και τη ματαίωση των Πανελληνίων Ημερών Νεολαίας από την ΕΟΠ φέτος λόγω οικονομικής στενότητας, ενώ την Κυριακή το πρωί θα πάρει σειρά η ατομική χρονομέτρηση στην απόσταση των 10χλμ.

Σ’ αυτό το αγώνισμα θα συμμετάσχουν αθλητές-αθλήτριες των κατηγοριών Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων, Παίδων και Παμπαίδων. Η αναχώρηση των αποστολών από τη Ρόδο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το πρωί, αλλά αξίζει να σημειωθεί πως τις μετακινήσεις καλύπτει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, δηλώνοντας έτσι εμπράκτως ότι στηρίζει την κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια, ενώ θα υπάρξει φιλοξενία στους οντάδες του Ιερού Ναού του Πανορμίτη.