Στη μαρίνα της Ρόδου το fashionshow «Entratamoda»

Τις βαλίτσες τους για τη Ρόδο ετοιμάζουν οι πιο γνωστοί, Έλληνες σχεδιαστές μόδας για να συμμετάσχουν στο μεγάλο fashionshow “Entratamoda”, που θα πραγματοποιηθεί στις χερσαίες εγκαταστάσεις της νέας μαρίνας, 01 – 03 Σεπτεμβρίου 2017.

Θάνος Απέργης, Νάσσος Ντότσικας, Δημήτρης Στρέπκος, Βλάσης Χολεύας, Tunica Stola, The Motleygoat, Κώστας Αργυρίου, Μαρία Μάστορη, Ατζυ Ανδριτσοπούλου, Φωτεινή Κωστούλη, Κούλα Τσουρδιού, Ρένα Σεφεριάδη, Μαγδαληνή Δημητράκου είναι μόνο ορισμένα από τα ονόματα που θα παρουσιάσουν τα έργα τους στο “Entratamoda”.

Μάλιστα, οι περισσότεροι από αυτούς θα έρθουν στο νησί για να επιμεληθούν προσωπικά την επίδειξη των δημιουργιών τους και να συνομιλήσουν με το κοινό.

Μαζί με τους σχεδιαστές, θα αφιχθούν στο νησί δέκα πανέμορφα μοντέλα για να αναδείξουν με το δικό τους, μοναδικό τρόπο, τις δημιουργίες των σχεδιαστών.

 


Ξεχωριστό χαρακτηριστικό του όλου σόου θα είναι η πρεμιέρα που θα κάνουν για τη Φθινοπωρινή και Χειμερινή τους κολεξιόν οι Δημήτρης Στρέπκος (Celebrityskin), Νάσσος Ντότσικας, Βλάσης Χολέβας, The Motleygoat.

Οι δημιουργίες τους θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό, γεγονός που έχει προκαλέσει ακόμα πιο μεγάλο ενδιαφέρον από όλους όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις.
Artdirector του “Entratamoda” είναι ο Κωνσταντίνος Κασπίρης, που υπόσχεται τρεις ημέρες γεμάτες θέαμα και πολλές – πολλές εκπλήξεις.

Τον ανθοστολισμό του show έχει αναλάβει ο Μάριος Βαλλιάνος, πρόεδρος των ανθοπωλών Ελλάδος, ο οποίος και θα ταξιδέψει στη Ρόδο για να γεμίσει ευωδιές και χρώματα όλους τους χώρους της επίδειξης.
Tοopening party του Show έχει αναλάβει η Blue Beetle Gin με τους πιο κορυφαίους Bartender.

Η οργάνωση του fashion show “Entratamoda” γίνεται από την εταιρεία Marketing “Beyond Group” σε συνεργασία με την εταιρεία «Μαρίνες Ρόδου Α.Ε.».

Fashionshow 
"Entratamoda"
1-3 Σεπτεμβρίου
μαρίνα Ρόδου