Καλοδεχούμενος στον Διαγόρα ο επιπλέον χρόνος

Με ικανοποίηση υποδέχθηκε ο Ανδρέας Σταύρου την απόφαση της ΕΠΟ να μεταθέσει κατά τουλάχιστον μία εβδομάδα, την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.  

Ως νέα ομάδα, ο Διαγόρας χρειάζεται χρόνο προκειμένου να αποκτήσει ομοιογένεια και ρυθμό, πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που τα μεταγραφικά δεν έχουν κλείσει.

Πέραν του πολύπειρου μέσου Χάρη Σιλιγαρδάκη, η απόκτηση του οποίου αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως μόλις διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας του, ο «γηραιός» αναζητά στην αγορά κεντρικό αμυντικό, έχοντας ταυτόχρονα τα «ραντάρ» του σε λειτουργία για κάθε άλλη ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή. 

Στα της προετοιμασίας, ο Ανδρέας Σταύρου και οι ποδοσφαιριστές του έχουν ρίξει το βάρος στη βελτίωση της ανάπτυξης του παιχνιδιού και στο τελείωμα των φάσεων, προσπαθώντας ταυτόχρονα να μειώσουν τα-για την εποχή απολύτως φυσιολογικά- σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας και να τη σταθεροποιήσουν. 

Ο Παντελής Αθανασίου, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από θλάση στο γαστροκνήμιο, άρχισε να προπονείται ατομικά, οι μεγάλοι άτυχοι της περσινής χρονιάς Τάσος Κιοσέογλου και Γιάννης Καλημέρης, συνεχίσουν το πρόγραμμα της αποκατάστασης που τους έχει δοθεί (θα είναι έτοιμοι σε περίπου δύο μήνες), ενώ όλοι οι υπόλοιποι δουλεύουν χωρίς προβλήματα, περιμένοντας τα επόμενα δύο φιλικά, την επόμενη Τετάρτη με τον ΑΕΡΑ και το Σάββατο που ακολουθεί, με το Φοίβο.