Ένας Δράκος στη «μηχανή»  του Κλεάνθη

Όσο περισσότερους ποδοσφαιριστές, έμπειρους και συνηθισμένους στην πίεση του πρωταθλητισμού, διαθέτει μία ομάδα, τόσο βελτιώνει τις πιθανότητές της να  πετύχει τους στόχους της.

Έχοντας κατά νου το παραπάνω, οι άνθρωποι του Κλεάνθη προχώρησαν σε άλλη μία μεταγραφή-έκπληξη, ντύνοντας στα χρώματα της ομάδας τους τον Λευτέρη Δράκο!

Τα αποδυτήρια του γηπέδου Παραδεισίου μόνο άγνωστα δεν είναι στον πολύπειρο πρώην επιθετικό της Κατταβιάς, καθώς για λογαριασμό του Κλεάνθη είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν. 
                                                   
Ξέμεινε από φιλικά 
Με το τηλέφωνο στο χέρι βρίσκεται από χθες ο προπονητής του Κλεάνθη, Γιώργος Σάββενας, προσπαθώντας να γλιτώσει την ομάδα του από τον κίνδυνο να μπει στο νέο πρωτάθλημα χωρίς να έχει δώσει τα σχεδιασμένα τελευταία δύο φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας της.

Το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας περιελάμβανε αγώνα με τον Κλεόβουλο, την Τετάρτη κι έναν ακόμα με τον ΑΕΡΑ, το Σάββατο, μόνο που οι δύο ομάδες επικαλέστηκαν δυσκολίες και ακύρωσαν τη συμμετοχή τους. 

Στην παρούσα φάση, η μοναδική σταθερά του Κλεάνθη είναι το τουρνουά «Αλέκος Παπαγρηγορίου», το οποίο διοργανώνει την Κυριακή με  προσκεκλημένους τους Ηρακλή Μαριτσών και Αστέρα Παστίδας. 

Το πρόγραμμα: 
16:00 Κλεάνθης-Αστέρας Παστίδας 
17:00 Αστέρας Παστίδας-Ηρακλής Μαριτσών 
18:00 Ηρακλής Μαριτσών-Κλεάνθης 

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που ο Γιώργος Σάββενας δεν μπορεί να υπολογίζει ενόψει Κυριακής, είναι ο Νίκος Λαμπριανός, ο οποίος προσπαθεί να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο.