Ευχαριστίες από καρδιάς  για την Euromedica

Αναφέρει σε επιστολή του ο κ. Δανιήλ Σπάρταλης τα εξής:
“Προσπαθώ να βρω λέξεις μακριά από τα εθιμικά και πολλές φορές “κατά συνθήκην…” υποχρεωτικά λόγια κάποιου τυπικού “ευχαριστηρίου” για να εκφράσω τα συναισθήματα μου και τη βαθιά μου εκτίμηση σ ’αυτούς τους αφανείς συνανθρώπους μας που ζουν, εργάζονται και ακατάπαυστα πηγαινοέρχονται ανάμεσα στους νοσοκομειακούς θαλάμους. Σ ’αυτά τα φιλόξενα δωμάτια που είναι γεμάτα με τον πόνο και την αγωνία των νοσηλευομένων και τις -πολλές φορές- εναγώνιες παρακλητικές κλήσεις και… “απαιτήσεις” τους!

Γι’ αυτούς τους σχεδόν ανώνυμους κι’ αδιαμαρτύρητους “παρηγορητές” και άοκνους εργάτες ενός ιερού καθήκοντος που η αγάπη και μόνον για προσφορά στον πάσχοντα κάνει την εργασία τους τόσο … μα τόσον ιερή !

Κι’ εδώ αναφέρομαι στο ακαταπόνητο νοσηλευτικό προσωπικό που πλαισιώνει έναν όντως θαυμαστό ιατρικό επιστημονικό κόσμο για τον οποίον η Ρόδος μας σεμνύνεται με κρυφό καμάρι για το απόκτημά τους!

 Οι δέκα μέρες παραμονής μου στην EUROMEDICA με υποχρεώνει να εκφράσω την δημόσια ικανοποίηση και τις από καρδιάς ευχαριστίες μου σε όλη αυτή τη θαυμαστή “οικογένεια”. Από την προϊσταμένη Αρχή μέχρι τον τελευταίο -αλλά όχι ελάχιστο- συντελεστή του άρτιου αυτού νοσοκομειακού ιδρύματος!
 

Σφίγγω το χέρι στον εξαίρετο επιστήμονα χειρουργό και συμπατριώτη μας Τσαμπίκο Παπαβασιλείου, στον αθόρυβο και σεμνό αναισθησιολόγο Χαράλαμπο Ελευθεριάδη , στον γιατρό Γιώργο Χατζημιχάλη , στο εκλεκτό επιτελείο της χειρουργικής αίθουσας προϊστάμενο Κωνσταντίνο Βασιλείου…

Τους νοσηλευτές Ελευθερία Καψάλη και Κωνσταντίνο Καταχανά. Επίσης, ευχαριστώ την προϊσταμένη του τμήματος Ευανθία Μπαϊράμη και τέλος όλο το ακούραστο νοσηλευτικό προσωπικό που μέρα και νύκτα στέκει καρτερικά στις επάλξεις του καθήκοντος… Παναγιώτα Ράδη , Τσαμπίκο Καρασάββα, Θεανώ Χρυσοστομάκη, Αθηνά Μηλιού, Αριάνα Ράνα, Μαρία Βασιλείου- Ατσίδη …

Ιδιαίτερες, επίσης, ευχαριστίες στον εξαίρετο χειρουργό Γιώργο Πετρωνιάτη και στην διευθύνουσα κυρία Σοφία Σαββουλίδου. Όλους τους ευχαριστώ !

Με πολλή τιμή,
Δανιήλ Σπάρταλης “