Σταμάτης Μάγος: «Θα επανέλθω σύντομα...»

Επιστολή ανήρτησε στο facebook ο πρώην πια προπονητής του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, Σταμάτης Μάγος, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που του ανακοινώθηκε από πλευράς του συλλόγου η λύση της συνεργασίας.

Παρόλα αυτά, ευχαριστεί μέσω της συγκεκριμένης επιστολής όλους όσους συνεργάστηκε, για την εκπληκτική στιβική πορεία του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 την τελευταία εξαετία.

Η επιστολή:
«Η διάφανη αθλητική πορεία στους στίβους και ιδιαίτερα το πέρασμά μου από την Εθνική ομάδα, με δίδαξε να αγωνίζομαι. Αγάπησα και αγαπάω το νησί που μεγάλωσα, τη Ρόδο, και θέλοντας να συνεχίσω να προσφέρω τις γνώσεις μου ως προπονητής στα νέα παιδιά, έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου.

Μετά από έξι ολόκληρα χρόνια συνεχούς και απαράμιλλης προσπάθειας, έφτασα στο σημείο να διαφωνήσω με τη διοίκηση, υπερασπιζόμενος πάντα όλους τους αθλητές αλλά και τους προπονητές-συνεργάτες που προσπάθησαν, έθεταν στόχους και έκαναν όνειρα.

Πάντα ήμουν δίπλα τους με τη σωστή καθοδήγηση και συνεργασία, πετύχαμε πολλά. Καταφέραμε όλοι μαζί να οδηγήσουμε το σύλλογό μας, ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ, στις πρώτες θέσεις της Πανελλήνιας κατάταξης.

Η ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας, ύστερα από την διαφωνία μου με τους διοικούντες, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και ιδιαίτερα στην σελίδα ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ, με προβλημάτισε ΑΡΝΗΤΙΚΑ!

Είμαι, ήμουν και θα είμαι παρών στις επάλξεις και θα συνεχίσω να προσφέρω τις γνώσεις μου σε όποιο παιδί-αθλητή επιθυμεί να συνεχίσουμε αυτό που «βίαια» μας σταμάτησαν οι διοικούντες του συλλόγου.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ από καρδιάς στους συνεργάτες-συναδέλφους προπονητές Τσαταλό K., Κουμεντή Φ., Παρδαλού Μ., Μιχαλάκη Φ. για την υπέροχη συνεργασία και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή πορεία. Η διαδρομή των έξι χρόνων στον ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ, χάραξε την προπονητική μου πορεία. Υπήρξε μία διαδρομή γεμάτη νίκες, ήττες, χαρές, πίκρες μα πάνω απ’ όλα ήταν γεμάτη αγάπη από γονείς και παιδιά. Άλλωστε στη ζωή σημασία έχει να είσαι ευχαριστημένος από τον αγώνα σου.

Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για το υπέροχο ταξίδι μας και υπόσχομαι να το συνεχίσουμε…. Θα επανέλθω σύντομα……

Με εκτίμηση,
Μάγος Σταμάτιος
Κ.Φ.Α-MSc προπονητικής
Πρώην αθλητής Εθνικής ομάδας».