Βάζουν μπροστά στις ακαδημίες Super Soccer

 Αγόρια και κορίτσια ηλικίας 4 ετών και μεγαλύτερα, αρχίζουν να υποδέχονται, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις τους στ’ Αφάντου, οι ακαδημίες Super Soccer. Η σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση αναφέρει τα εξής:

«Γνωστοποιούμε ότι οι ακαδημίες του Super Soccer ιδιοκτησίας Ιωάννη Κουμνάκη, θα λειτουργήσει φέτος στις σύγχρονες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα στ’ Αφάντου.

Στις ακαδημίες θα υπάρχουν τμήματα Προπαιδικά (άνω των 4 ετών), παιδικά και εφηβικά, καθώς και εξειδικευμένο τμήμα αποκλειστικά για τερματοφύλακες.

Επίσης, παράλληλα με τα ανδρικά τμήματα θα λειτουργήσουν και γυναικεία τμήματα, ξεχωριστά.

Οι εγκαταστάσεις μας,  ως γνωστόν, διαθέτουν σύγχρονα αποδυτήρια με τουαλέτες και ντους, ξεχωριστά για αγόρια και κορίτσια, για την ευχάριστη παραμονή στο χώρο τους.

Διαθέτουμε δύο γήπεδα 5Χ5 και 8Χ8 με άριστο χλοοτάπητα τελευταίας τεχνολογίας, που είναι η προϋπόθεση για την ασφαλή εκγύμναση των παιδιών και την προστασία τους από τραυματισμούς, καθώς και γυμναστήριο με όργανα γυμναστικής.

Υπάρχει αναψυκτήριο για την άνετη και ευχάριστη παραμονή των γονέων κατά τη διάρκεια της προπόνησης και άνετο και ασφαλές πάρκινγκ για όλους τους επισκέπτες.

Οι ακαδημίες θα λειτουργήσουν με ευθύνη και εποπτεία του καθηγητή φυσικής αγωγής και αθλητισμού, Νίκου Καστελλοριζιού, ο οποίος θα οργανώνει τα τμήματα και τις προπονήσεις των παιδιών.  

Οι εγγραφές αρχίζουν άμεσα στα τηλέφωνα επικοινωνίας  6936757563 (Κουμνάκης Ιωάννης) και 6949311726 (Καστελλοριζιός Νικόλαος).   Το μηνιαίο κόστος εγγραφής-συμμετοχής ορίζεται στα 25 ευρώ ανά παιδί και σε περίπτωση συμμετοχής αδελφιών (δύο παιδιών), στα 40 ευρώ.