Ξεκούραση και επιστροφή τραυματιών στον Διαγόρα Βατίου

Την τελευταία προπόνηση για την τρέχουσα εβδομάδας έκαναν χθες οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα Βατίου.

Ο Γιάννης Καμπούρης έκρινε επιβεβλημένη την χορήγηση διήμερου ρεπό, καθώς διέκρινε πως οι αθλητές του έχουν ανάγκη ξεκούρασης και σταδιακής αποφόρτισης, ώστε να μπουν φρέσκοι στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» είχε χθες με ικανοποίηση να επιστρέφει στις προπονήσεις ο Θανάσης Παπουρδάνος, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ τη Δευτέρα περιμένει να ακολουθήσει ο Λάμπρος Ζωάννου, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από διάστρεμμα. Λογικά, εντός της επόμενης εβδομάδας θα επανέλθει και ο Τριαντάφυλλος Καμπούρης, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και ο προπονητής του τον προφύλαξε.

Άλλα δύο φιλικά, ψάχνει αμυντικό
Μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν το Διαγόρα περιμένουν άλλα δύο φιλικά παιχνίδια. Την ερχόμενη Τρίτη στις 4:45 το απόγευμα οι Βατενοί θα αντιμετωπίσουν, στο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου», τους νεανικούς Ατρόμητους, ενώ θα ολοκληρώσουν το μοντάρισμά τους το επόμενο Σάββατο κόντρα στον Κλεόβουλο.

Τέλος, αμυντικογενή ποδοσφαιριστή αναζητά στη μεταγραφική αγορά ο Γιάννης Καμπούρης, καθώς ο Μανώλης Ξενάκης, ο οποίος ήρθε στη Ρόδο για δουλειά και με την ευκαιρία συμμετείχε στις προπονήσεις του Διαγόρα, αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα.