Ορεξάτο το ξεκίνημα στον Αστέρα Μασσάρων

Τη λαχτάρα του Σάββα Σταυρίδη και των ποδοσφαιριστών του να δημιουργήσουν μία ομάδα που θα χαίρεται το ποδόσφαιρο και θα τη χαίρονται οι φίλοι της, περιγράφουν οι πρώτες προπονήσεις του Αστέρα.

Η προετοιμασία ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού, τον οποίο τέλεσε ο πατήρ Χρυσόστομος, παρουσία φίλων του συλλόγου και των παλαιών προέδρων του, που τιμήθηκαν για την προσφορά τους.

Το πρώτο τριήμερο δουλειάς κύλησε σε χαλαρότερους ρυθμούς, το πρόγραμμα της εβδομάδας έκλεισε σήμερα με τη διεξαγωγή οικογενειακού διπλού, ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα η… ξεγνοιασιά του καλοκαιριού  θα μοιάζει με μακρινή ανάμνηση οριστικά, καθώς η ένταση της δουλειάς θα ανέβει κατακόρυφα.

Προς το παρόν, οι Αλιάι, Στογιανόφσκι, Μάριος Χατζημανώλης και Μιχάλης Λούππος προπονούνται μόνοι τους, καθώς τους περιορίζουν τα επαγγελματικά ωράριά τους, ενώ στο πρόγραμμα μπήκε από χθες ο στρατευμένος Μπόσινας.

Οι φίλοι του Αστέρα θα πάρουν την πρώτη γεύση της δουλειάς που γίνεται στην προετοιμασία στις 10 Σεπτεμβρίου, στο φιλικό παιχνίδι με την Αθλέτικο Αφάντου.