Φιλικό με Αθηναίους «ψήνει» η Ρόδος

Η ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ της Ρόδου είναι δεδομένη, όμως δεν παύει η εκ βάθρων αλλαγή του, με την προσθήκη ενός μεγάλου αριθμού ποδοσφαιριστών, να δυσκολεύει την προσπάθεια της σύνθεσης και της μετατροπής των αναμφίβολα καλών  μονάδων σ’ ένα ομοιογενές σύνολο. 

 Το προχθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ δεν έκανε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο να πιστοποιήσει την παραπάνω διαπίστωση, με τον προπονητή Πάρη Ανδράλα και τους συνεργάτες του να το χρησιμοποιούν ως μία καλή προπόνηση, στο πλαίσιο της οποίας θέλησαν να δώσουν κυρίως στους πέντε νεοαποκτηθέντες (Παναγόπουλος, Πινδώνης, Πάλλας, Μκρτσιάν και Μπαγκούρα) τη δυνατότητα να αρχίσουν να μπαίνουν στους ρυθμούς της ομάδας και βρίσκουν ρόλους.

Ως προς αυτό, τα τεχνικό επιτελείο έμεινε ικανοποιημένο από τα όσα είδε, ενώ περιμένει πλέον τη νέα εβδομάδα και την επιστροφή των τραυματιών Μάρκο Παβίσεβιτς, Λούκας Ολιβέιρα, Μιχάλη Αυγενικού και Σερτζίνιο, ώστε το μοντάρισμα να συνεχιστεί σε πιο εντατικούς ρυθμούς.

 Μάλιστα, προκειμένου να βοηθηθεί η παραπάνω διαδικασία, τα «ελάφια» προσπαθούν να κατεβάσουν στη Ρόδο ομάδα της Αθήνας για τη διεξαγωγή ενός δυνατού φιλικού αγώνα. Την οριστική απάντηση ίσως την έχουν στα χέρια τους αύριο Δευτέρα.