Τελείωσε και τυπικά του Σιλιγαρδάκη στο Διαγόρα

Στην εδώ και μέρες αναμενόμενη επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του πολύπειρου μέσου Χάρη Σιλιγαρδάκη, προχώρησε ο Διαγόρας.

Ο «γηραιός» έβαλε στη «μηχανή» του έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή με πλούσιες παραστάσεις από τα πρωταθλήματα των εθνικών κατηγοριών, αλλά αυτό της Κύπρου, ενώ αναζητά έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό.

Η ανακοίνωση:   
«Έναν ποδοσφαιριστή με πολλές συμμετοχές στα πρωταθλήματα της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου, απέκτησε ο Γ.Σ. Διαγόρας! Ο λόγος για τον έμπειρο Χάρη Σιλιγαρδάκη, που είναι 35 ετών και παλαιότερα υπήρξε παίκτης των ομάδων Χανίων, ΑΕΛ Καλλονής, Λαμίας, Βέροιας, Εθνικού, Διγενή Μόρφου, Νέας Σαλαμίνας, ΑΕΚ Λάρνακας, Αιγάλεω, Άρη και Μαρκό. Ο “γηραιός” τον καλωσορίζει, ευχόμενος υγεία και επιτυχίες»

  Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ανδρέα Σταύρου θα ξεκουραστούν, ενώ από αύριο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις προετοιμαζόμενοι για τα δύο φιλικά της εβδομάδας. Υπενθυμίζεται, πως την Τετάρτη ο Διαγόρας θα αντιμετωπίσει τον ΑΕΡΑ και το Σάββατο τον Φοίβο. Ο μοναδικός αθλητής που δεν συμμετέχει στο ομαδικό πρόγραμμα δουλειάς είναι ο προερχόμενος από τραυματισμό Παντελής Αθανασίου, ο οποίος προπονείται ατομικά.