Ξεκινούν οι ακαδημίες του ΑΣΤΙΡ

Αύριο Τρίτη, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους οι ακαδημίες του ΑΣΤΙΡ που απευθύνονται σε όσα αγόρια και κορίτσια θέλουν να μάθουν τα μυστικά της τέχνης του ποδοσφαίρου, κάνοντας κατ’ αρχάς την εγγραφή τους.

Ο σύλλογος από την Ιαλυσό εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου:

«Την προσεχή Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου αρχίζει η φετινή λειτουργία των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. Μία νέα χρονιά ξεκινάει και η ομάδα μας είναι πανέτοιμη να υποδεχθεί τους μικρούς φίλους και φίλες της με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος και την εκμάθηση των μυστικών του ποδοσφαίρου.

Με την εγγραφή του, κάθε παιδί θα παραλάβει και τον αθλητικό του εξοπλισμό (BOX Givova) δωρεάν (ισχύει για τις 40 πρώτες εγγραφές). Μάλιστα για δεύτερη χρονιά θα συνεχιστεί και το τμήμα προσχολικής γυμναστικής, που απευθύνεται σε πιο μικρά παιδιά (προνήπια και νήπια).

Στην ομάδα μας λειτουργεί και ακαδημία ποδοσφαίρου μόνο για κορίτσια. Τα μεγαλύτερα κορίτσια θα μπορούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις της γυναικείας ομάδας, που αγωνίζεται στη Β’ Εθνική Κατηγορία της Ε.Π.Ο.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6932458303 (Χατζηαντωνίου Βαγγέλης- καθηγητής φυσικής αγωγής & προπονητής uefa B’ ) 6944193003(Λόγγου Δήμητρα-προπονήτρια uefa C’ ).»