Θετικές οι εντυπώσεις από την συμμετοχή της Καρπάθου στην Έκθεση «Tour Natur»

Aνταποκρινόμενη στην πρόσκληση της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η Κάρπαθος συμμετείχε στην εξειδικευμένη έκθεση Tour Natur η οποία πραμγατοποιήθηκε στο Düsseldorf της Γερμανίας (1-3 Σεπτεμβρίου 2017).

Η κα. Φωτεινή Φράγκου, μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δ. Καρπάθου, δηλώνει ικανοποιημένη, έχοντας αποκομίσει θετικές εντυπώσεις, από την όλη παρουσία της Καρπάθου.

" Η “Tour Natur, μια από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις εναλλακτικού τουρισμού στην Ευρώπη, προσέλκυσε περισσότερους από 50.000 επισκέπτες από τη Γερμανία και την Κεντρική Ευρώπη, και ήταν έκδηλο το ενδιαφέρον των επισκεπτών σε όλη την διάρκεια της έκθεσης να πληροφορηθούν για το νησί μας.

 

 

Επιτυχημένη και ουσιαστική ήταν και η παρουσίαση σε μεγάλο κοινό , στην κεντρική σκηνή της εκθεσης, των μονοπατιών της Καρπάθου. Αναμφίβολα, τα μονοπάτια είναι ένα κομμάτι εναλλακτικού τουρισμού, που ελκύουν τους επισκέπτες του νησιού μας και αποτελούν σημαντικό πόλο έλξης.

Σαφέστατα, δεν θα μπορούσα να παραλείψω και την ευκαιρία που μου δόθηκε να συναντήσω και να συνομιλήσω με την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κα Μαριέτα Παπαβασιλείου, αλλά και η συνέντευξή σε γερμανικό περιοδικό εναλλακτικού τουρισμού Wander Magazine. Συμπερασματικά, τα πήγαμε καλά!"