Επιβάτης  τρομοκράτησε  πτήση από Κω  προς Αθήνα

Καρδιοχτύπησαν δεκάδες επιβάτες της πρώτης πρωινής πτήσης του Σαββάτου από Κω για Αθήνα όταν ένας συνεπιβάτης τους σηκώθηκε όρθιος, έπιασε τα αυτιά του και άρχισε να βγάζει κάποιες παρακλητικές κραυγές!

Άραβας ή Τούρκος που ήθελε να προσευχηθεί, όμως οι επιβάτες του αεροπλάνου άρχισαν να κάνουν το σταυρό τους «για να τον φωτίσει ο θεός και να μην πατήσει το κουμπί», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο neakriti.gr συγγενής επιβάτη, δικηγόρου στο επάγγελμα και από μέλος πολύ γνωστής οικογένειας του Ηρακλείου, που έγινε μάρτυρας του περιστατικού.

Το σκηνικό σουρρεαλιστικό! Εκείνος έλεγε την προσευχή του στο Μωάμεθ και οι υπόλοιποι έκαναν το σταυρό τους έχοντας παρεξηγήσει τις προθέσεις του. Η ίδια πηγή ανέφερε στο neakriti.gr ότι πολλοί επιβάτες της πτήσης τρόμαξαν με τα λόγια που άκουγαν, όμως δεν καταλάβαιναν, θεωρώντας ότι ο συνεπιβάτης τους ήταν έτοιμος για όλα.

Και όπως καταλαβαίνει κάποιος, ο φόβος και ο τρόμος είναι κακός σύμβουλος. Πολλοί επιβάτες επηρεασμένοι από όσα ακούν στις ειδήσεις για την τρομοκρατία, ίσως και να θεώρησαν ότι βρέθηκαν τη λάθος ώρα σε λάθος μέρος, δηλαδή ακριβώς τη στιγμή τέλεσης μιας πιθανής τρομοκρατικής πράξης.