ΑΕ Δικαίου: Παίρνει σειρά το «Γιάννης Μαύρος»

Το διήμερο 1-2 Σεπτεμβρίου, η ΑΕ Δικαίου διοργάνωσε, σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΒΣ Κω, το 1ο τουρνουά μπάσκετ κοριτσιών στη μνήμη της Χριστίνας Χανή, που χάθηκε πρόωρα τον περασμένο Νοέμβριο. Αυτή την εβδομάδα, η πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου 2015-16 διοργανώνει τουρνουά αγοριών στη μνήμη του Γιάννη Μαύρου. 

Συγκεκριμένα: «Το 3ο τουρνουά αγοριών (παιδικό, γεννηθέντες 2002 και νεότεροι) "Γιάννης Μαύρος" διοργανώνει η ομάδα μας, σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΒΣ, στο ανοιχτό γήπεδο Πυλίου.
Το τουρνουά είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή της ομάδας μας, Γιάννη Μαύρου, που από το χειμώνα του 2014 παίζει μπάσκετ στη γειτονιά των αγγέλων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:
Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017
18:00 ΑΕ Δικαίου – Ακαδημία Καλύμνου
20:00 Ακαδημία Καλύμνου – Διαγόρας 
Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017
18:00 ΑΕ Δικαίου – Ακαδημία Καλύμνου (μίνι)
20:00 ΑΕ Δικαίου – Διαγόρας».
Θα γίνει θεσμός το «Χριστίνα Χανή»

Με τη συμμετοχή των Διαγόρα, Ακαδημίας Καλύμνου και Ηρακλή 2000 διεξήχθη στο ανοιχτό γήπεδο Πυλίου το τουρνουά κοριτσιών «Χριστίνα Χανή» το οποίο θα γίνει θεσμός, σύμφωνα με απόφαση που πήρε το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕ Δικαίου.

Το τουρνουά είχε μεταξύ άλλων και δύο πολύ συγκινητικές στιγμές, την απονομή αναμνηστικής πλακέτας από το μέλος του Δ.Σ., Νεκτάριο Χριστοφή στον αδερφό της αδικοχαμένης Χριστίνας, Χρήστο, και την απονομή τιμητικής πλακέτας στον πρώην προπονητή του Ιάλυσου, Γιώργο Χατζηκαλημέρη, για τα 35 χρόνια προσφοράς του στο δωδεκανησιακό μπάσκετ. 

Η ΑΕΔ ευχαριστεί τον ΔΟΠΑΒΣ για την πολύτιμη βοήθεια στη συνδιοργάνωση του τουρνουά, το Τμήμα Σαμαρειτών-Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για υγειονομική κάλυψη του τουρνουά, καθώς και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Δωδεκανήσου για την αφιλοκερδή παρουσία στους αγώνες.