Γερό τεστ αύριο για τον ΑΕΡΑ

Συνέχισε κανονικά χθες την προετοιμασία της ο ΑΕΡΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται εντατικά για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Blue Star ferries κι όπως όλα δείχνουν βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, είναι ενισχυμένοι σε σχέση με πέρυσι και θα παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. 

Στις προπονήσεις μάλιστα μπήκε και ο Χρήστος Λυμπερόπουλος ο οποίος είναι πολύ πιθανόν να χρησιμοποιηθεί στο αυριανό τεστ προετοιμασίας που θα δώσει ο ΑΕΡΑ στο γήπεδο της Αρχίπολης. Θα αντιμετωπίσει στις 16.30  το Διαγόρα σε ένα αρκετά ενδιαφέρον φιλικό και ο Βαγγελης Χοσάδας θα έχει την ευκαιρία να δει τους παίκτες του αγωνιζόμενους και να «τσεκάρει» την κατάστασή τους. 

Θα απουσιάσει από το φιλικό αυτό ο Βάντερ Μασάδο ο οποίος έχει θλάση β΄ βαθμού και «τρέχει» για να προλάβει τη συνάντηση με τον Φοίβο. 

Είναι πολύ πιθανόν πάντως να αγωνισθεί στο ματς αυτό ο Μιχάλης Πλύγκος ο οποίος έρχεται σήμερα από την Κρήτη όπου βρέθηκε  για λίγες μέρες

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ 
Στο μεταξύ ξεκίνησαν χθες τη λειτουργία τους οι Ακαδημίες του ΑΕΡΑ. Όπως σχετικά ανακοινώθηκε γι’ αυτή τη σαιζόν προπονητές θα είναι:

•Βαγγέλης Χοσάδας με δίπλωμα UEFA PRO, UEFA A, UEFA B
•Σκαρτάδος Θεόδωρος, Πτυχιούχος φυσικής αγωγής και αθλητισμού  εξειδικευμένος στον τομέα της φυσικής κατάστασης και κάτοχος διπλώματος UEFA C
•Πλύγκος Μιχάλης, Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο

Τα τμήματα των Ακαδημιών και οι ανάλογοι προπονητές είναι:
-Μπαμπίνι (Χοσάδας, Σκαρτάδος, Πλύγκος)
-Προ Τζούνιορ- Τζούνιορ- Προπαιδικό (Πλύγκος Μιχάλης)
-Παιδικό (Σκαρτάδος Θεόδωρος)
-Εφηβικό (Χοσάδας Ευάγγελος)
-Τμήμα τερματοφυλάκων (Χοσάδας Ευάγγελος)