«Χακί πυρετός» στον Απόλλωνα Καλυθιών

Χρώματος… χακί είναι ο «πονοκέφαλος» που ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες το Χρυσόστομο Χάσταλη και το άσχημο για τον προπονητή του Απόλλωνα Καλυθιών είναι πως στις αρχές του νέου πρωταθλήματος ίσως και να ενταθεί, δεδομένου πως στους δύο στρατευμένους της ομάδας του, θα προστεθούν άλλοι τρεις. 

Στην παρούσα φάση πρόβλημα υπάρχει με τους Διακουράκη και Σαχίνη, οι οποίοι δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν εξόδους στη συχνότητα που θα τους επέτρεπε να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα της προετοιμασίας σε επαρκή βαθμό, ενώ στις 18 Σεπτεμβρίου θα κληθούν να υπηρετήσουν τη θητεία τους οι Χατζηβαλσάμης, Ηλίας και Καλαϊζίδης, συνεπώς ο Χρυσόστομος Χάσταλης θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα, πως θα στερηθεί των υπηρεσιών τους για κάποιες αγωνιστικές. 

Το δε «παζλ» των δυσκολιών που έχει να διαχειριστεί το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα  συμπληρώνουν οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της εποχής, που δεν επιτρέπουν σε κάποιους ποδοσφαιριστές να είναι καθημερινά συνεπείς. 
                                                
Σε αναζήτηση αντιπάλου 
Αντίπαλο πρόθυμο να δώσει φιλικό παιχνίδι την ερχόμενη Παρασκευή, που θα είναι και το τελευταίο της προετοιμασίας, αναζητά ο Χρυσόστομος Χάσταλης. Ο τεχνικός των Καλυθενών βρίσκεται σε συζητήσεις ακόμα και με ομάδες της Β’ κατηγορίας, καθώς προτιμά ο Απόλλων να κλείσει τον κύκλο των αγώνων μονταρίσματος ήπια, κόντρα σε συγκρότημα χαμηλότερης δυναμικότητας.