Στόχος του Ιάλυσου  η ετοιμότητα στην πρεμιέρα

Δεν πήγαν άσχημα από την πλευρά του Ιάλυσου, όσοι χρησιμοποιήθηκαν στο φιλικό με αντίπαλο τον ΔΙ.ΑΣ. της Κω. Το 3-0 ήρθε στο τέλος, αλλά το αποτέλεσμα όπως έχει δηλώσει ο τεχνικός της ομάδας Αλέξανδρος Αλεξιάδης, δεν λέει κάτι σε τέτοιες περιπτώσεις .

Εκείνο που επισημαίνει ο κόουτς του Ιάλυσου, είναι πώς η ομάδα θέλει δουλειά ακόμη. Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης τόνισε και χθες πώς «Η ομάδα προχωράει με στόχο να είναι έτοιμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Είμαστε σε καλό σημείο και το ευχάριστο είναι πώς δεν υπάρχουν τραυματισμοί. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πολύ σε θέματα τακτικής. Στόχος μας επαναλαμβάνω είναι να είμαστε έτοιμοι  στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της  η ομάδα της Ιαλυσού  έχει να δώσει ακόμα δυο φιλικά παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα θα παίξει:
-Στις 7 Σεπτεμβρίου με τον Κλεάνθη
-Και στις 17  με το Διαγόρα
Παράλληλα στον Ιάλυσο προετοιμάζονται ιδιαίτερα και για το ενδεχόμενο, το πρωτάθλημα να μην ξεκινήσει στις 24 Σεπτεμβρίου αλλά την 1η Οκτωβρίου.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ Π. ΣΕ ΕΦΗΒΙΚΟ-ΠΑΙΔΙΚΟ
Σημαντική θα είναι η συνεργασία του Ιάλυσου με τον Αστέρα  Παστίδας σε επίπεδο εφηβικών και παιδικών ομάδων. Μάλιστα η ανακοίνωση που εκδόθηκε το Σαββατοκύριακο για το θέμα αυτό αναφέρει πως «ο Ιάλυσος σε συνέχεια της συνεργασίας του με τον Αστέρα Παστίδας, θα ενώσει τις δυνάμεις του  και οι δυο σύλλογοι θα δημιουργήσουν μια ομάδα στο πρωτάθλημα του εφηβικού και του παιδικού.

Όπως προανήγγειλε η ανακοίνωση η πρώτη συγκέντρωση  για τους παίκτες του εφηβικού και παιδικού πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στις 20.00   στα γραφεία του Αστέρα που βρίσκονται στο κτίριο της κοινότητας Παστίδας.
Επισημαίνεται πάντως πώς
-Προπονητής του εφηβικού είναι ο Αγαπητός Αμπελάς κάτοχος διπλώματος UEFA B και UEFA C
-Προπονητής παιδικού είναι ο Φώτης Φώτενας κάτοχος διπλώματος UEFA B και UEFA C