Καλλιθέα: Ξεκίνησαν προετοιμασία οι πρωταθλητές

Ξεκίνησε χθες το βράδυ η προετοιμασία των πρωταθλητών Δωδεκανήσου εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 για την οποία οι στόχοι οριοθετήθηκαν και πάλι υψηλοί. 

Η Καλλιθέα μαζεύτηκε χθες στο κλειστό γυμναστήριο των Καλυθιών για να μπει σιγά σιγά σε ρυθμούς προπονήσεων, έχοντας διατηρήσει σχεδόν ολόκληρο τον περσινό κορμό της, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα ανδρών και έλαβε μέρος στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ εθνική.

Η πρώτη παρουσία στα μπαράζ δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα αφού ο προβιβασμός δεν επετεύχθη ωστόσο δεν επήλθε απογοήτευση και η ομάδα ξαναθέτει ως πρωταρχικό στόχο τον τίτλο στα Δωδεκάνησα και στη συνέχεια την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες. 

Οι επιλογές του καλοκαιριού ήταν λίγες αλλά προσεκτικές. Στον κορμό των Σκορδάλη, Εκινέ, Κούρου Γ., Γυφτάκη, Μπιλλιά, Μήτση, Κούρου Π. και Συμιακού προστέθηκαν οι έμπειροι Παναγιωταράκος, Παρδακάς, Παπακωνσταντίνου και Δούβαλης, καθώς και ο 19χρονος Λευτέρης Λύκος από την Κρήτη.    

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας δεν έγινε απευθείας στο γήπεδο αλλά σε οικογενειακό τραπέζι την περασμένη Κυριακή, όπου παίκτες, προπονητής και μέλη της διοίκησης είχαν την ευκαιρία να τα πουν λίγο πιο …χαλαρά.

Ο πρόεδρος της Καλλιθέας, Θανάσης Σταμούλης δεν έκρυψε ότι θέλει αυτή τη χρονιά να δει την ομάδα ν’ ανεβαίνει κατηγορία κι ευχήθηκε στους παίκτες υγεία κι επιτυχίες.