Ξεκίνησε προετοιμασία ο Υγρός Στίβος Ρόδου

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει το αναγνωστικό μας κοινό για την έναρξη της προετοιμασίας των τμημάτων του, εξέδωσε ο Υγρός Στίβος Ρόδου. Τι αναφέρει:

«Με τα πρώτα 600 χιλιόμετρα βαριάς προπόνησης να έχουν συμπληρωθεί με διπλές και τριπλές προπονήσεις ο «ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ ΡΟΔΟΥ» στις ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί στο «APOLLO BEACH» στο Φαληράκι έχει πέσει με τα… μούτρα στη δουλειά, προσπαθώντας να βγάλει ασπροπρόσωπη την ιδιοκτησία για την ευεργεσία που της έχει παρασχεθεί και την υπόσχεση για μεγάλα πράγματα.

Με τις τάξεις των μικρών παιδιών στην εκμάθηση να έχουν πυκνώσει και τα παιδιά του ενδιάμεσου σταδίου, αυτό της προαγωνιστικής, να… καταπίνει τα χιλιόμετρα για να ανεβάσει επίπεδο και να συμμετέχει στο αγωνιστικό πρόγραμμα να έχει κερδίσει τους πάντες με το πάθος τους, με αρκετούς μεγάλους να συμμετέχουν στα διάφορα προγράμματα που προσφέρονται απλής γυμναστικής ή και προπόνησης , με την ομάδα να προσπαθεί να επιλέξει παιδιά για τις ομάδες Πόλο και Τριάθλου, οι “επαγγελματίες” της αγωνιστικής κυριολεκτικά λιώνουν στην προπόνηση.

Οι Κυριάκος Μαυράκης,  Ευδοκία Κρητικού, Στέλιος Βεϊσάκης και Σιμέλα Κακούλη έχουν βάλει… πλώρη για πολύ μεγάλα πράγματα  μέσα στο 2018 με Μετάλλια στα Πρωταθλήματα να είναι ελάχιστοι στόχοι για τις επιδιώξεις τους.

Μαζί έχουν παρασύρει και όλους τους άλλους, με αποτέλεσμα να  κολυμπούν με τεράστιο πάθος και ζήλο προσπαθώντας να μοιάσουν στα πρότυπά τους, έστω και για να συνευρίσκονται στον ίδιο προπονητικό χώρο σε καθημερινή βάση , κάτι που είναι έμπνευση και ικανοποίηση για όλους».