Περιμένει τον ΔΟΠΑΡ ο Φοίνικας

Δεν έχει ακόμα οργανωθεί ο Φοίνικας σε ότι αφορά το πρόγραμμα των προπονήσεων στο κλειστό της Κρεμαστής για όλα του τα τμήματα  και υπάρχει ιδιαίτερος λόγος γι’ αυτό.

Όπως έγινε γνωστό ο Φοίνικας έχει καταθέσει από τον Ιούλιο αίτημα στον ΔΟΠΑΡ, να του γνωστοποιηθεί ποιες ώρες και μέρες μπορεί να χρησιμοποιεί για προπονήσεις τις εγκαταστάσεις του Κλειστού. 

Μέχρι χθες δεν είχε γίνει γνωστό …τίποτα!!! Αυτός είναι ο λόγος που αναγκάσθηκε ο σύλλογος να εκδώσει ανακοίνωση, με την οποία κατευθύνει τους γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να παίξουν βόλεϊ και ανήκουν στο σύλλογο, που να απευθυνθούν και τι να κάνουν. 

Η σχετική ανακοίνωση που εξεδόθη αναφέρει: 
 «Ενημερώνουμε τους γονείς και τους αθλητές του συλλόγου μας, ότι αναμένουμε την έγκριση, από τον ΔΟΠΑΡ, των προπονητικών ωρών για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μόλις εγκριθούν, θα ξεκινήσουν άμεσα οι προπονήσεις όλων των τμημάτων.  

Ο σύλλογος μας από τον Ιούλιο προσπαθεί να διευθετήσει το ζήτημα των προπονήσεων, αλλά δυστυχώς δεν εξαρτάται από εμάς... Ευελπιστούμε σύντομα να έχουμε νεότερα. Για προεγγραφές νέων και παλαιών αθλητών στα τμήματα των ακαδημιών μας, παρακαλώ επικοινωνήστε στο email volleyfoinikas@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6936869909 (κ. Παπακωνσταντίνου) ή σε inbox στη σελίδα μας».