Στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης ο Φώτης Βαζαίος

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης, καθώς ενέταξε στο προπονητικό του τιμ, τον επαγγελματία αθλητή, αλλά και προπονητή της εθνικής ομάδας ανδρών, Φώτη Βαζαίο, γνωστό στο νησί μας, από το πέρασμα του ως αθλητής, αλλά και ως προπονητής του Ρόδιου αθλητή, Σόλωνα Πέππα.

Είναι μια σπουδαία συμφωνία για το σύλλογο του νησιού μας αλλά και γενικότερα για την ανάδειξη του τοπικού τένις. Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΡΟΑ.:

«Μεγάλη επιτυχία για το Ροδιακό τέννις η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης από τον προπονητή της εθνικής ομάδας ανδρών και πρωταθλητή Φώτη Βαζαίο.

Ευτυχής συγκυρία έφερε τον έλληνα επαγγελματία αθλητή και προπονητή για δεύτερη φορά στον τόπο του εγκλήματος.

Πρώτη φορά ως αθλητής στα γήπεδα του Έλλη στην ιστορική έδρα του ΡΟΑ, ο Βαζαίος έπαιξε ως junior σε διεθνές τουρνουά αλλά και αργότερα ως μέλος της εθνικής μας στο Davis Cup, νικώντας την εθνική ομάδα του Λουξεμβούργου.

Οι δεσμοί του με το νησί είναι παλιοί αλλά και αρκετά ισχυροί, καθώς ανέλαβε στην ηλικία των 14 ετ.ων τον Ρόδιο μετέπειτα πρωταθλητή Σόλωνα Πέππα, όπου διέπρεψε σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Με όρεξη για νέες περιπέτειες, με κέφι και διάθεση προσφοράς, ο Φώτης Βαζαίος ευελπιστεί οι ακαδημίες τένις του ΡΟΑ, να αναβαθμίζονται μέρα με τη μέρα, ενώ η παρουσία και μόνο μιας τέτοιας προσωπικότητας έδωσε στο προπονητικό team όραμα και κίνητρο για μεγαλύτερες επιτυχίες.

Με νέα προγράμματα προπόνησης, γυμναστικής, φυσικής κατάστασης, καρτέλες αξιολόγησης, επίτευξη στόχων κλπ, ο Ροδιακός Όμιλος φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στα πρωταθλήματα του τένις σε εθνικό και γιατί όχι και σε διεθνές επίπεδο».