Είκοσι ομάδες στο εργασιακό τουρνουά

Αυξήθηκε, εν τέλει, ο αριθμός των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο 3ο εργασιακό τουρνουά μπάσκετ το οποίο θα διοργανώσει και φέτος το Ροδίων Άθλησις στις εγκαταστάσεις του. 

Αρχικά, είχε ανακοινωθεί ότι οι συμμετοχές στο προσεχές τουρνουά δε θα υπερβαίνουν τις 16 ωστόσο, ύστερα από τη συνάντηση της περασμένης Παρασκευής με τους εκπροσώπους των ομάδων, ο αριθμός αυτός ανέβηκε στις 20 και θα χωριστούν σε δύο ομίλους, όπως συνέβη και πέρσι. 

Από κει και πέρα, η κάθε ομάδα θα έχει δικαίωμα να δηλώσει έως 20 αθλητές οι οποίοι θα είναι ηλικίας από 30 ετών και πάνω συν δύο 29άρηδες ή ένας 29άρης κι ένας 28άρης. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν έως τις 22 του μήνα και τα δελτία έως τις 6 Οκτωβρίου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ροδίων Άθλησις: «Μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, μεταξύ της διεύθυνσης του Ροδίων Άθλησις και των εκπροσώπων των ομάδων για τη διεξαγωγή του 3ου χειμερινού ανοιχτού πρωταθλήματος μπάσκετ, αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

1) Ο αριθμός των ομάδων δε θα υπερβεί τις 20, δίνοντας προτεραιότητα συμμετοχής στις 20 ομάδες που παρευρέθηκαν στη συνάντηση και δήλωσαν ενδιαφέρον.

2) Δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε αγώνα θα έχουν αθλητές οι οποίοι έχουν γεννηθεί  από το 1987 και πριν, καθώς και 2 αθλητές γεννηθέντες το 1988 ή ένας αθλητής του 1988 και ένας του 1989.

3) Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20:00, στη γραμματεία του Ροδίων Άθλησις, με την κατάθεση της λίστας 20 αθλητών (μέγιστος αριθμός) και την πληρωμή του παράβολου.

4) Κατάθεση δελτίων θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 20:00. Παραλαβή των νέων εντύπων θα γίνεται καθημερινά από τη γραμματεία.

5) Ο καταρτισμός των δύο ομίλων θα γίνει μετά από κλήρωση, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 στις 19:00 στις εγκαταστάσεις του Ροδίων Άθλησις.

6) Η προκήρυξη του τουρνουά θα αποσταλεί στις ομάδες το επόμενο χρονικό διάστημα».