Μετράει δυνάμεις στην Αρχίπολη ο ΑΕΡΑ

Είναι από τα παιχνίδια προετοιμασίας, που βγαίνουν πάντα χρήσιμα συμπεράσματα  και ιδιαίτερα όταν είναι αντίπαλος ομάδα ανώτερης Κατηγορίας. Οι «ερυθρόλευκοι» του ΑΕΡΑ αντιμετωπίζουν σήμερα στις 17.15 στο γήπεδο της Αρχίπολης τον Διαγόρα κι ο Βαγγέλης Χοσάδας, θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όσους παίκτες έχει στη διάθεσή του και να μετρήσει τις δυνάμεις της ομάδας του, αλλά και του κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Ο κόουτς του ΑΕΡΑ έχει να αντιμετωπίσει και ελλείψεις, καθώς θα απουσιάσει και σήμερα ο Βάντερ Μασάδο που κάνει θεραπείες για να προλάβει το επόμενο φιλικό με τον Φοίβο, ενώ ο Μιχάλης Πλύγκος επέστρεψε από την Κρήτη όπου βρέθηκε για δικούς του λόγους, αλλά κανείς δεν ξέρει αν τελικά ο κόουτς της ομάδας, τον χρησιμοποιήσει στο σημερινό φιλικό.

Ο Βαγγέλης Χοσάδας δίνει ιδιαίτερο βάρος εκτός από την φυσική κατάσταση και στην τακτική που ακολουθεί η ομάδα του σε αυτού του είδους τα φιλικά.
Υπενθυμίζεται πως στο Δημ. Στάδιο, ο ΑΕΡΑ με τον ίδιο αντίπαλο είχε γνωρίσει την ήττα με 1-0, αλλά είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, δείχνοντας πως θα είναι ανταγωνιστικός και φέτος. Δεν μένει από το να σταθεροποιήσει την απόδοσή του σαν σύνολο και οι παίκτες του μέσα από αυτές τις εμφανίσεις, να αποκτήσουν την ανάλογη ψυχολογία.