Περίεργος Σεπτέμβριος για τον Ηρακλή Μαριτσών

Με νέο πρόσωπο το Γιώργο Ζάζα συνεχίζονται οι προπονήσεις στα Μαριτσά. Ο αριστεροπόδαρος ακραίος μεσοαμυντικός, τον οποίο ο Ηρακλής απέκτησε από το τοπικό πρωτάθλημα της Αθήνας, δείχνει εξαιρετικά στοιχεία, επιβεβαιώνοντας τις άριστες συστάσεις που έλαβαν οι «ροπαλοφόροι».

Οι τελευταίοι περιμένουν το δελτίο του, αν και για τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος δεν τον υπολογίζουν λόγω της στράτευσής του. Στα «χακί» θα ντυθεί προσεχώς και ο Ανδρέας Σιαμαντούρας, με τον προπονητή Μιχάλη Πολιά να ελπίζει στη γρήγορη επιστροφή των δύο ποδοσφαιριστών και ταυτόχρονα σ’ ένα χαμόγελο της τύχης, καθώς μετράει ήδη τρεις τραυματίες και προφανώς δεν… χρειάζεται περισσότερους.

Ο Σταύρος Γιαννακόπουλος συνεχίζει τις θεραπείες για να αποκαταστήσει τη ζημιά που υπέστη στο γόνατο και δεν θα προλάβει την πρεμιέρα, ερωτηματικά υπάρχουν για το κατά πόσο θα το καταφέρει ο Νίκος Μπάρτζος, που υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο, ενώ στο απουσιολόγιο βρίσκεται και το όνομα του αμυντικού Σπύρου Λολάκη, λόγω διάτασης στο δικέφαλο.  

Εν τω μεταξύ, το ερχόμενο Σάββατο και κόντρα στον Αστέρα Παστίδας θα δώσει ο Ηρακλής το τελευταίο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας του. Το προγραμματισμένο για σήμερα ματς με την Κατταβιά ματαιώθηκε, λόγω αδυναμίας που δήλωσε η τελευταία.