Αντίπαλο για φιλικό ψάχνει ο Άρης

Τον σχεδιασμό του Στάθη Φαρμακίδη ανέτρεψε η ματαίωση του προγραμματισμένου για το ερχόμενο Σάββατο φιλικού αγώνα με την Κατταβιά, που θα ήταν και ο τελευταίος του Άρη πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται από χθες «κολλημένος» στο ακουστικό του τηλεφώνου του, μήπως και καταφέρει να βρει αντίπαλο και οι ποδοσφαιριστές του μπουν στην εβδομάδα πρωταθλήματος έχοντας στα πόδια τους τον αριθμό των παιχνιδιών που είχε προβλεφθεί εξαρχής.

Πρόβλημα με Πατσιαούρα

Εκτός προπονήσεων παραμένει ο Σωτήρης Πατσιαούρας, καθώς συνεχίζει να πονάει στον προσαγωγό. Ο ακραίος αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» θα εξεταστεί σήμερα από γιατρό, ώστε να εξακριβωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος και να αποσαφηνιστεί ο χρόνος που θα απαιτηθεί για την αποθεραπεία του. 

Στην Τσαμπίκα το σημείο συνάντησης

Σε λειτουργία βρίσκεται πλέον το στέκι που στήνει κατά παράδοση ο Άρης, στον περιβάλλοντα χώρο της Ιεράς Μονής Παναγιάς Τσαμπίκας.  Οι Αρχαγγελίτες είναι μία μεγάλη παρέα και καλούν στο φιλόξενο χώρο τους όλους τους φίλους του αθλητισμού, για να γίνουν ακόμα μεγαλύτερη.