Επιβλητικός στο δεύτερο ημίχρονο ο Φοίβος

Ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι έδωσε χθες ο Φοίβος μακριά από την έδρα του. Πήγε στην Ψίνθο κι αντιμετώπισε την τοπική Δόξα, νικώντας την με 4-2 έχοντας καλή εικόνα στο β΄ ημίχρονο.

Ο Σάββας Ορφανίδης χρησιμοποίησε στο α΄ ημίχρονο παίκτες που ήθελε να δει σε ποια κατάσταση βρίσκονται κι η ομάδα του δεν είχε την απαραίτητη συνοχή και δύναμη, με αποτέλεσμα οι δυνατοί γηπεδούχοι να προηγηθούν και να βγάλουν φάσεις μπροστά στον Μήλιο και γι’ άλλα γκολ.

Στην επανάληψη ο κόουτς του Φοίβου, άλλαξε την ομάδα του που έβγαλε ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε φάσεις πέτυχε γκολ  και πήρε τη νίκη. Σε γενικές γραμμές η ομάδα της Κρεμαστής μπορεί να μην είναι έτοιμη, αλλά έδειξε για μια ακόμα φορά πώς θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι έβγαλαν πρόβλημα. Ο Γιώργος Ορφανίδης δεν είχε επιλογές, αφού είχε όλους κι όλους στη διάθεσή του δώδεκα ποδοσφαιριστές. Παρόλα αυτά, η ομάδα του στο α΄ ημίχρονο παίζοντας δυνατά έβγαλε φάσεις και σημείωσε πρώτη γκολ, βάζοντας δύσκολα στον Φοίβο που τα ξεπέρασε στο β΄ μέρος.

Στο 7΄ο Καρίκης με κοντινό πλασέ σημείωσε το 1-0

Ισοφάρισε για το Φοίβο στο 30΄ ο Μόσχος με κοντινή κεφαλιά σε 1-1

Με τον ίδιο τρόπο στο 50΄ ο Γκινής ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-2

Πάλι ο Καρίκης στο 57΄ από μπαλιά του Καλοπήτα ισοφάρισε σε 2-2

Στο 65΄ ο Καλημέρης με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-3

Και το σκορ έκλεισε στο 75΄ από κοντά και πάλι ο Μόσχος (2-4)

Οι ομάδες:

Δόξα Ψίνθου: Κοντογεωργάκης, Καλοπήτας, Χατζηνικόλας, Κωστομοίρης, Μήτρου, Τσομπάνογλου, Δημητριάδης, Ορφανός Δ., Καρίκης Γ., Τριπολίτης, Πετράς. Ο Γιώργος Ορφανίδης χρησιμοποίησε στο β΄ μέρος μόνο τον Χ. Ορφανό.

Φοίβος Α' ημίχρονο: Μήλιος, Ντουλάι, Θεοδοσίου, Καραγεωργίου, Μπιλιάς, Κυπριώτης, Κιουρτάσογλου, Καστρινάκης, Καλημέρης, Μακρής και Μόσχος.

Β' ημίχρονο: Μήλιος, Ντουλάι, Θεοδοσίου, Σ. Ορφανίδης, Χατζησάββας, Γκινής, Τζιβίλογλου, Καραγεωργίου, Κυπριώτης, Καλημέρης, Μόσχος.