Φιλικό με υψηλό ενδιαφέρον στο «Οικονομίδειο»

Ακόμα ένα τεστ προετοιμασίας έχει προγραμματίσει για αύριο η ομάδα του Ιάλυσου. Οι «ερυθροκίτρινοι» θα υποδεχθούν στο «Οικονομίδειο» στις 17.30, τον αξιόμαχο Κλεάνθη με σκοπό να μετρήσουν  τις δυνάμεις τους, αλλά και να εφαρμόσουν αυτά που διδάσκονται από τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη.

Είναι μια ευκαιρία για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, να δει για άλλη μια φορά την κατάσταση των παικτών της  μετά από όλες αυτές τις μέρες προετοιμασίας και τα φιλικά παιχνίδια. Είναι αλήθεια πως όλοι οι παίκτες έχουν δουλέψει πάρα πολύ στην φυσική κατάσταση και την ενδυνάμωση , ενώ τώρα, το βάρος πέφτει περισσότερο στην τακτική, στα σχήματα, μα περισσότερο στην συνοχή της ομάδας.

Η ικανοποίηση του Αλέξανδρου Αλεξιάδη επίσης, έγκειται και στο γεγονός πώς πέρα από την προσπάθεια όλων των παικτών του, δεν υπάρχει κανείς τραυματισμός κι οι πάντες εύχονται ο Ιάλυσος να είναι υγιής μέχρι το τέλος.

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης δεν έχει ακόμα δείξει τις προθέσεις του 100%, σε ότι αφορά την ενδεκάδα, θεωρώντας πώς έχει τον χρόνο να το κάνει. Έτσι λοιπόν και αύριο στο φιλικό με τον Κλεάνθη, θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει τη διάθεσή του, μετρώντας τις δυνάμεις τους αλλά και τη συνοχή της ομάδας, που θέλει να πρωταγωνιστήσει στην Γ΄ Εθνική.