Μάχη με την κούραση στη Λίνδο

Κόντρα στο Διαγόρα Βατίου θα κλείσει ο Κλεόβουλος τον κύκλο των φιλικών αγώνων της προετοιμασίας του.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο της Λίνδου και για την ομάδα του Δημήτρη Δογιάμα θα είναι μεν εξαιρετικά χρήσιμος, όχι όμως και αντιπροσωπευτικός του βαθμού της ετοιμότητάς του, πρώτα και κύρια λόγω των αναμενόμενων απουσιών.

Ο Παναγιώτης Νικηταράς υποφέρει από ισχιαλγία και κάνει θεραπείες, ο Δήμος Παπαοικονόμου πονάει στη μέση και προπονείται ατομικά, ενώ μόνος του συνεχίζει και ο Στέφανος Ευαγγελίδης, λόγω αιματώματος στο δικέφαλο. Επιπλέον, σε πιο χαλαρούς ρυθμούς δουλεύει ο Αλέκος Κακλαμάνος, λόγω ενοχλήσεων στα πέλματα.   

Επιπλέον, ο Δημήτρης Δογιάμας έχει να διαχειριστεί τη συσσωρευμένη κούραση των παικτών του. Οι περισσότεροι εργάζονται σε τουριστικές επιχειρήσεις με δύσκολα ωράρια, οι συνθήκες της προετοιμασίας είναι σκληρές λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, συνεπώς δεν είναι ανεξήγητο που ο Κλεόβουλος εμφανίζει, όπως άλλωστε κάνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή, μέτρια εικόνα στα φιλικά του.

Εξυπακούεται πως τα επίσημα ματς είναι μία διαφορετική υπόθεση και οι πάντες στη Λίνδο είναι βέβαιοι σε λίγο καιρό η ομάδα θα είναι έτοιμη να δείξει αυτό που μπορεί.