Στα …βάσανα και το Ροδίων Άθλησις

Στο κλειστό γυμναστήριο του Ροδίων Παιδεία συγκεντρώθηκε την περασμένη Τρίτη η ομάδα ανδρών του Ροδίων Άθλησις για να ξεκινήσει προετοιμασία εν όψει του προσεχούς πρωταθλήματος Δωδεκανήσου.

Ο Νίκος Φραγκεσκάκης θα καθοδηγήσει και τη νέα χρονιά την ομάδα του εκπαιδευτηρίου η οποία έχει διατηρήσει τον περσινό της κορμό ενώ ενισχύθηκε σε θέσεις που χρειαζόταν θωράκιση.

Στο Ροδίων Άθλησις παρέμειναν οι Νίκος Ηλιού, Γιάννης Μητσού, Ξενοφών Κατσαρός, Αριστοτέλης Χατζηφούντας, Γιάννης Λουκής, Κώστας Μητσού, Στάθης Νεραντζάκης, Τάσος Κορδάλης ενώ στο ρόστερ προστέθηκαν οι Νίκος Μοσχοβάκος (προπονητής στις ακαδημίες του Κολοσσού αλλά έπαιξε μπάσκετ και στο εργασιακό τουρνουά), Γιώργος Μουστάκας (από την Ελπίδα Πεταλούδων) και Πασχάλης Δεληγιάννης (από την Καλλιθέα).

Από την πρώτη προπόνηση του Ροδίων Άθλησις μπορεί να απουσίαζαν αρκετοί αθλητές ωστόσο το κλίμα ήταν πολύ καλό και υπήρχε όρεξη για δουλειά προκειμένου στο νέο πρωτάθλημα η ομάδα να κάνει συντονισμένη προσπάθεια για κάτι περισσότερο από μία καλή πορεία στον Όμιλο Ρόδου. Σίγουρα, η είσοδος στα πλέι οφ είναι ένας εφικτός στόχος.