Για τερματοφύλακα κινείται ο Απόλλων Καλυθιών

Να ξανανοίξει το κεφάλαιο των μεταγραφών αναγκάζει τον Απόλλωνα Καλυθιών η επικείμενη στράτευση του Αλέξανδρου Ηλία.

Προ του κινδύνου να μείνουν με μοναδικό τερματοφύλακα  τον Άγγελο Ροδίτη, άρα να γίνουν ευάλωτοι απέναντι στην πιθανότητα ενός τραυματισμού ή τιμωρίας, οι νεοφώτιστοι έχουν ήδη μπει στη διαδικασία του «ξεσκονίσματος» κάθε διαθέσιμης περίπτωσης γκολκίπερ, ώστε να μπουν στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries έχοντας το κεφάλι τους ήσυχο. 

Υπενθυμίζεται, πως μαζί με τον Ηλία θα αναχωρήσουν, προκειμένου να υπηρετήσουν τη θητεία τους, οι Καλαϊτζίδης και Χατζηβαλσάμης,  συνεπώς τουλάχιστον για τον πρώτο μήνα της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Χρυσόστομος Χάσταλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τρεις από τους ποδοσφαιριστές που υπολόγιζε.

Πάντως, από χθες μπορεί να αισθάνεται καλύτερα, καθώς το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν με τις εξόδους τους οι επίσης στρατευμένοι Σαχίνης και Διακουράκης λύθηκε, με τους δύο αθλητές να μπαίνουν στις προπονήσεις. Από αυτές συνεχίζουν να απουσιάζουν, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεών τους, οι Καντιμοίρης, Ταντίκης, Κάλτσης και Τσίτας. 

Τέλος, κόντρα στον Ιάλυσο, στην ερχόμενη Κυριακή στο Οικονομίδειο, θα κλείσει ο Απόλλων το κύκλο των φιλικών αγώνων του.