Διγενής; Γιακουμάκη «έκλεισαν», Γιακουμάκη δεν είδαν

Με μεγάλο ερωτηματικό το κατά πόσο θα τον ενισχύσει ο Παναγιώτης Γιακουμάκης οδεύει ο Διγενής προς την πρώτη σέντρα του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.  

Ο μεσοεπιθετικός από την Κρήτη (τα τελευταία αγωνιζόταν στο τοπικό της ΕΠΣ Λασιθίου) ήρθε στη Ρόδο να υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του, οι Κοσκινιάτες του πρόσφεραν διέξοδο, ερχόμενοι σε συνεννόηση όχι μόνο με τον ίδιο, αλλά και με την ομάδα στην οποία ανήκει, ωστόσο μέχρι στιγμής τον έχουν δει σε μία και μοναδική προπόνηση.

Η πρώτη εικόνα επιβεβαίωσε πλήρως τις άριστες συστάσεις που συνοδεύουν τον ποδοσφαιριστή, πλην όμως είναι πιθανό να αποδειχθούν άνευ νοήματος. 

Ο Γιακουμάκης φέρεται να έχει επικαλεστεί δυσκολίες στην εξασφάλιση εξόδων και οι άνθρωποι του Διγενή θα ζητήσουν το δελτίο του, προκειμένου να το καταθέσουν, μόνο αν βρεθεί ο τρόπος να είναι στοιχειωδώς συνεπής στις προπονήσεις. 

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία των Κοσκινιατών συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, ο Σάσα Γιόνοβιτς είναι ικανοποιημένος από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του, όπως και από τη σταθερή βελτίωση που εμφανίζουν στα φιλικά παιχνίδια τους, ενώ το τελευταίο της προετοιμασίας ο Διγενής θα το δώσει αύριο Παρασκευή στις 4:30 το απόγευμα στα Κοσκινού, κόντρα στους Ατρόμητους του Παναγιώτη Ζούνη.