Απογοήτευση Βετεράνων για τη ματαίωση του φιλικού

Με αισθήματα βαθιάς λύπης και απογοήτευσης υποδέχθηκαν οι Βετεράνοι Ρόδου και Διαγόρα την είδηση για τη ματαίωση του προγραμματισμένου για αύριο ξεχωριστού και ιδιαίτερου φιλικού αγώνα κόντρα στην ομάδα του εκπαιδευτικού ιστιοφόρου του ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού «Palinuro», στο περιθώριο του οποίου θα τιμούσαν τη μνήμη των αείμνηστων προπονητών Κώστα Παπαοικονόμου, Κοσμά Σφυρίου, Ανδρέα Παπαδόπουλου και θα βράβευαν, για την προσφορά του στο δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο, τον β’ αντιπρόεδρο της ΕΠΣΔ Θεοδόση Στεφανάκη. 

Πάνω που οι παλαίμαχοι κορύφωναν τις προετοιμασίες τους, έχοντας μάλιστα προμηθευτεί τις τιμητικές πλακέτες, χθες το πρωί δέχθηκαν τηλεφώνημα από τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Νίκο Νικολή, μέσω του οποίου ενημερώθηκαν για τη ματαίωση του αγώνα. 

Με γραπτή δήλωσή του, κ. Νικολής ζήτησε συγνώμη για τη μη τέλεση του παιχνιδιού, διευκρίνισε όμως πως για την αρνητική εξέλιξη δεν ευθύνεται η Περιφέρεια. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, την ακύρωση της αυριανής συνάντησης ζήτησε η ιταλική πλευρά, επικαλούμενη την ύπαρξη τραυματιών ποδοσφαιριστών. 
                                           
Αντί φιλικού, εκδήλωση στα γραφεία 
  Παρότι το φιλικό με τους Ιταλούς τινάχθηκε στον «αέρα», οι Βετεράνοι Ρόδου και Διαγόρα θα συγκεντρωθούν κανονικά αύριο στις 5 το απόγευμα στα γραφεία τους στο Δημοτικό Στάδιο, καθώς σε καμία των περιπτώσεων δεν ήθελαν να ματαιώσουν το σκέλος της γιορτής τους που αφορούσε στην απόδοση τιμών. Οι πλακέτες στους οικείους των Κώστα Παπαοικονόμου, Κοσμά Σφυρίου και Ανδρέα Παπαδόπουλου θα απονεμηθούν κανονικά.