Διαγόρας Βατίου: Λαχτάρησε, αλλά όλα καλά για το Γιάννη Καμπούρη

Είθισται οι ποδοσφαιριστές να είναι αυτοί που με τους τραυματισμούς τους «κερνάνε» λαχτάρες τους προπονητές τους, υπάρχουν όμως έστω και οι σπάνιες φορές που συμβαίνει το αντίθετο.
 
Οι αθλητές του Διαγόρα Βατίου ήταν αυτοί που έμελλε να ζήσουν την αγωνία για την υγεία του προπονητή τους, Γιάννη Καμπούρη, μόλις έμαθαν για το τροχαίο ατύχημα που είχε ο τελευταίος με το μηχανάκι του, προχθές το βράδυ, λίγη ώρα μετά το τέλος της προπόνησης.
 
 Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» είχε σφοδρή πτώση στην άσφαλτο μετά από χτύπημα ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου και ευτυχώς γλίτωσε με εκδορές κι έναν τραυματισμό στον ώμο, που δεν είναι σοβαρός. 
 
Πάντως, η περιπέτεια που πέρασε δεν τον εμπόδισε να επανέλθει άμεσα στα καθήκοντά του και να συνεχίσει  να προετοιμάζει την ομάδα του για τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. 
 
Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι του καλοκαιριού οι Βατενοί θα το δώσουν κόντρα στον Κλεόβουλο, αύριο στις 5 το απόγευμα στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που θα τους λείψει είναι ο Τριαντάφυλλος Καμπούρης, ο οποίος υπέστη τράβηγμα και θα επανέλθει στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας.