Η ικανοποίηση έφερε... ρεπό στον Φοίβο

Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι αυτό του προηγούμενου Σαββάτου στην Ψίνθο, στο οποίο ο Φοίβος δοκίμασε τις δυνάμεις του εν όψει του νέου πρωταθλήματος.

Κατά την διάρκεια του νέου μαραθωνίου, θα έχει να αντιμετωπίσει, σκληροτράχηλες ομάδες όπως η Δόξα σε όλα τα επίπεδα. Της δύναμης της τεχνικής αλλά και της ποδοσφαιρικής συμπεριφοράς. Το σκορ (2-4) δεν λέει τίποτα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Κρεμαστής.

Ο Σάββας Ορφανίδης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και παράλληλα προφύλαξε από «κακοτοπιές», δυο από τους υποτιθέμενα βασικούς του, που  προέρχονται από τραυματισμό, ενώ δεν αγωνίσθηκαν ακόμα δυο, από κείνους που θεωρούνται βασικοί. 

Η αλήθεια είναι πως τη μετριότητα του α΄ μέρους διαδέχθηκε η καλή εμφάνιση σαν σύνολο στο β΄ ημίχρονο,  όταν ο κόουτς του Φοίβου χρησιμοποίησε πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές, μένοντας όμως και ικανοποιημένος εν μέρει, από παιδιά που προέρχονται από την εφηβική ομάδα.  

Τόλης Παϊζάνος και Γιάννης Στεφανίδης δεν αγωνίσθηκαν στην Ψίνθο καθώς προέρχονται από τραυματισμούς και προτιμήθηκε να προφυλαχτούν. Εκτός φιλικού έμεινε κι ο Νίκος Ορφανίδης προκειμένου να ξεκουραστεί από τη συνεχή επίπονη προσπάθεια των προπονήσεων, ενώ έβγαλε όλο το ενενηντάλεπτο ο γκολκίπερ Μήλιος.  

Οι «κυανοκίτρινοι» πήραν χθες ρεπό από τον προπονητή τους και θα επανέλθουν στις προπονήσεις από σήμερα, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, για ένα ματς στο οποίο θα παρουσιάσουν το πρώτο σοβαρό δείγμα της νέας ομάδας και μάλιστα  απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, όπως είναι ο Διαγόρας το προσεχές Σάββατο στο γήπεδο Κρεμαστής.