Νέο τεστ στο  «Οικονομίδειο» για Ιάλυσο

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα στο «Οικονομίδειο» ο Ιάλυσος. Υποδέχεται στις 17.30 τον Κλεάνθη, ο οποίος διαθέτει ομάδα ανταγωνιστική, με σκοπό να πρωταγωνιστήσει στο δικό του πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης, θα δει και πάλι κάποια πράγματα από τους παίκτες του, με τους οποίους δουλεύει πολύ στον τομέα της τακτικής. Ο κόουτς του Ιάλυσου θα έχει την ευκαιρία να τους χρησιμοποιήσει όλους και σήμερα, ζητώντας τους να εφαρμόσουν όσα διδάχθηκαν στις τελευταίες προπονήσεις από κείνον και τους συνεργάτες του. 

Είναι αλήθεια πώς ο χρόνος υπάρχει για όλους. Για την τεχνική ηγεσία να «περάσει» στους παίκτες αυτά που θεωρεί επιβεβλημένα, αλλά και σε εκείνους να προσπαθήσουν να πείσουν τον προπονητή τους, πώς δικαιούνται μια θέση στην ενδεκάδα, εφαρμόζοντας τα.

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα για το σημερινό παιχνίδι. Έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους. Το πιο σίγουρο πάντως είναι, πώς  έχει αρχίσει να δοκιμάζει σχήματα ενδεκάδας που ταιριάζουν στην ομάδα. Εξάλλου εκτός απροόπτου σε δεκαοκτώ μέρες υπάρχει πρωτάθλημα και επίσημα. 
Με βάση το πρόγραμμα του Ιάλυσου , το τελευταίο τεστ έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 17 Σεπτεμβρίου, με αντίπαλο το Διαγόρα.