«Σε υψηλό επίπεδο ο Κολοσσός»

Με αφορμή την κλήρωση του πρωταθλήματος, ο προπονητής του Ρεθύμνου Cretan Kings, Νίκος Βετούλας, αναφέρθηκε στο ματς της πρεμιέρας με τον Κολοσσό H Hotels στο Βενετόκλειο: «Το σημαντικό είναι να καταφέρουμε να είμαστε όσο το πιο δυνατόν πιο έτοιμοι την εβδομάδα που ξεκινάει το πρωτάθλημα, ενώ έχουμε και το Κύπελλο νωρίτερα.

Σίγουρα παίζουμε με μία ομάδα που έχει δείξει τα τελευταία χρόνια πως είναι σε υψηλό επίπεδο, όπως είναι ο Κολοσσός. Από κει και πέρα θα πρέπει να προετοιμαστούμε γι’ αυτήν την πρεμιέρα.

Εμείς αυτήν τη στιγμή δεν κοιτάμε μακροπρόθεσμα, ούτε την 1η ούτε την 2η αγωνιστική και τη συνέχεια. Ξέρουμε ότι έτσι και αλλιώς θα παίξουμε με όλους. Σίγουρα το πρόγραμμα παίζει ρόλο με την κλήρωση να κρίνεται ισορροπημένη για την ομάδα μου. Από κει και πέρα βλέπουμε το πρώτο ματς κι έπειτα κάθε παιχνίδι ξεχωριστά όσο κοινότυπο και αν ακούγεται.

Είμαστε μία νέα ομάδα με 7 καινούρια παιδιά, από τα οποία τα 6 από τις Η.Π.Α. και θέλουμε να τα βάλουμε στη νοοτροπία πως κάθε παιχνίδι το κοιτάζουμε ξεχωριστά και όσο πιο γρήγορα το καταφέρουμε τόσο πιο καλό θα είναι για μας».