Έλεγχος των εργασιών και παρεμβάσεων των σχολικών κτιρίων, από τον Πρόεδρο της Δ.Κ Ρόδου κο Μίλτο Παγκά

Έλεγχος των εργασιών και παρεμβάσεων των σχολικών κτιρίων, από τον Πρόεδρο της Δ.Κ Ρόδου κο Μίλτο Παγκά

Έλεγχος των εργασιών και παρεμβάσεων των σχολικών κτιρίων, από τον Πρόεδρο της Δ.Κ Ρόδου κο Μίλτο Παγκά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 242 ΦΟΡΕΣ

Τα σχολικά συγκροτήματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης Ρόδου: Ακαδημία, Αμαράντειος Σχολή, 2ο Δημοτικό Σχολείο (Βενετοκλέων), Αστική, καθώς και στο παιδικό Σταθμό επί της οδού «Χρήστου Τσιγάντε» και το 1 ΕΠΑΛ Ρόδου, επισκέφτηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 2017, ο Πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Ρόδου κος Μίλτος Παγκάς, στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων που πραγματοποιεί στις σχολικές μονάδες της πόλεως Ρόδου, πριν την έναρξη της σχολικής περιόδου.

Παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων και εργατοτεχνικού προσωπικού της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Ρόδου και κατόπιν συνεννοήσεως με το Δήμαρχο Ρόδου κο Φώτη Χατζηδιάκο, την Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και Πρασίνου κα Λίτσα Κρεμαστινού, επέβλεψε μια σειρά εργασιών καλλωπισμού και εξωραϊσμού των δεντροστοιχίων και παρτεριών των προαύλιων χώρων και παράλληλα ενημέρωσε τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων, για το προσεχές πρόγραμμα εργασιών του Δήμου Ρόδου, που αφορά την επίλυσης διαφόρων ζητημάτων που αντιμετωπίζονται ξεχωριστά.

Οι εργασίες αποκατάστασης και καλλωπισμού των σχολικών μονάδων, ολοκληρώνονται εντός του Σαββατοκύριακου, πριν το άκουσμα του πρώτου κουδουνιού και την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.


Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο