Δεν πλήρωσε την εγγύηση και συνελήφθη εκ νέου

Δεν πλήρωσε την εγγύηση που του είχε επιβληθεί ως όρος για να μην προφυλακιστεί και συνελήφθη εκ νέου!

Ο λόγος για 52χρονο Καλύμνιο, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν από περίπου ένα μήνα για διακεκριμένες κλοπές και μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και την καταβολή εγγυοδοσίας ποσού 1000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά ο 52χρονος έπρεπε να καταβάλλει εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, κάτι που εκείνος δεν έπραξε και έτσι εκδόθηκε σε βάρος του νέο ένταλμα σύλληψης από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κω για παραβίαση των όρων αποφυλάκισης.

Μετά από αυτό, προχθές το απόγευμα αστυνομικοί του Τμήματος Καλύμνου εντόπισαν τον 52χρονο, τον συνέλαβαν και τον παρέπεμψαν αρμοδίως.

Για τον 52χρονο όλα ξεκίνησαν όταν στις 31 Ιουλίου 2017 το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Καλύμνου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, έκαναν έλεγχο στο σπίτι του κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν ένα μαχαίρι και διάφορα προϊόντα κλοπής τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον εξακριβώθηκε ότι ο 52χρονος τον μήνα Ιούλιο 2017 διέπραξε τρεις κλοπές συνολικού χρηματικού ποσού 380 ευρώ και άλλων αντικειμένων από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς και μία κλοπή φορητού υπολογιστή (Tablet) και ενός κινητού τηλεφώνου από ξενοδοχείο.

Σε βάρος του 52χρονου κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.