Ο Γεωργίου ανήγγειλε την αποχώρησή του από τον Διαγόρα!

Στο Διαγόρα χρειάζεται κι άλλη ενίσχυση όπως διεμήνυαν πριν από λίγες μέρες οι ιθύνοντες της ομάδας, αλλά κανείς δεν μπορούσε χθες με βεβαιότητα να πει αν τελικά ολοκληρώθηκε το ρόστερ του ή όχι.

Παρόλα αυτά υπάρχει ένα ζήτημα για το οποίο μέχρι χθες τουλάχιστον, δεν είχε εκδοθεί ανακοίνωση για λύση συνεργασίας και μάλιστα με ποδοσφαιριστή που μόλις αποκτήθηκε.

Πιο συγκεκριμενα:
Ο μεσοεπιθετικός Άκης Γεωργίου, καθώς γι’ αυτόν πρόκειται, ανήρτησε στη σελίδα του κοινωνικής δικτύωσης, την είδηση πως αποχωρεί από το Διαγόρα και μάλιστα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.

Στην ανάρτηση του ο ποδοσφαιριστής αναφέρει τα εξής:
«Με το ίδιο χαμόγελο που ήρθα στην ομάδα, με το ίδιο αποχωρώ. Και όχι λόγω χαράς που φεύγω, αλλά λόγω του ότι κάποια πράγματα στη ζωή δεν έρχονται όπως τα σχεδιάζουμε και πρέπει να ζήσουμε με αυτό…»

Στην Κρεμαστή με τον Φοίβο
Ο «γηραιός» πάντως, δίνει αύριο σημαντικό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Κρεμαστής. Στις 17.15 αντιμετωπίζει το Φοίβο, ομάδα δυνατή και με πρωταγωνιστικούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ανδρέας Σταύρου θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και πάλι όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του και θα τσεκάρει τον βαθμό αγωνιστικότητας τους, ενώ μπορεί να αγωνιστούν ακόμα και εκείνοι που δεν έπαιξαν για διάφορους λόγους στο φιλικό της Αρχίπολης.