Στο δρόμο προς το όνειρο ο Αποστόλης Ξεπαπαδάκης!

Το ταλέντο το έχει σε αφθονία, το στήριξε με σκληρή δουλειά που του επέτρεψε να το αναδείξει στον Ευκλή, όπως και στις μικτές ομάδες της Δωδεκανήσου και από χθες έχει τη δική του μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει τα «φτερά» του, σε μία «πτήση» προς τον κόσμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

 Ο γεννημένος στις 5 Ιουλίου 2003, αριστεροπόδαρος ακραίος αμυντικός Αποστόλης Ξεπαπαδάκης είναι πλέον μέλος της ομάδας Κ-15 του Αστέρα Τρίπολης.

Οι Αρκάδες τον δοκίμασαν, τον αξιολόγησαν και πείστηκαν για τις προοπτικές του, προσφέροντάς του τη δυνατότητα να ωριμάσει ποδοσφαιρικά μέσα από το δικό τους αναπτυξιακό πρόγραμμα, μεριμνώντας ταυτόχρονα όχι μόνο για τη στέγασή του, αλλά και για τη μόρφωσή του σε σχολείο της Τρίπολης.

Ο Αποστόλης Ξεπαπαδάκης θα προπονείται σ’ ένα πρότυπο, υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο (διαθέτει τρία γήπεδα με φυσικό χορτάρι και ένα με συνθετικό τάπητα, γυμναστήριο, πισίνα κτλ), υπό την επίβλεψη ενός εξειδικευμένου προπονητικού επιτελείου, ελπίζοντας στα καλύτερα που αν συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, θα έρθουν σίγουρα!