Μαυροσκούφεια 2017: «Η ποιότητα των ομάδων είναι σημαντική»

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης διοργανώνει για 27η χρονιά το τουρνουά «Συμεών Μαυροσκούφης», στη μνήμη ενός ανθρώπου που αποτέλεσε σύμβολο για το ελληνικό μπάσκετ, στις 10-11 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή των ΠΑΟΚ, Ρεθύμνου Cretan Kings, Κολοσσού H Hotels και Προμηθέα Πάτρας.

Χθες το μεσημέρι οι άνθρωποι του ΣΔΚΘ, παρουσία και του Στέλιου Συμεωνίδη της ΚΕΔ, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου ενόψει του τουρνουά.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου, Κώστας Πουρσανίδης, δήλωσε σχετικά: «Χαιρόμαστε που θα διοργανώσουμε και φέτος το τουρνουά με αυτή τη δυναμική.

Η επιτυχία του εξαρτάται από την ποιότητα των ομάδων και πιστεύω ότι αυτές που θα συμμετέχουν συμβάλλουν σε αυτό με την ανιδιοτελή μάλιστα συνεργασία τους, αφού μετέχουν με δικά τους έξοδα».

Ο ΠΑΟΚ, που θα συμμετέχει στο τουρνουά, εκπροσωπήθηκε από τον Ηλία Παπαθεοδώρου ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: «H ποιότητα των ομάδων που θα συμμετέχουν είναι σημαντική, προκειμένου να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για το πού βρισκόμαστε και για να πάρει ο κόσμος μια γεύση από το νέο πρωτάθλημα.

Περιμένω ένα καλύτερο πρωτάθλημα, πιο ανταγωνιστικό, με θέαμα και πολλές οικογένειες στα γήπεδα προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη ανάπτυξη στο άθλημα».

Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:
Κυριακή 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, κλειστό Χ.Α.Ν.Θ «ΜΙΜΗΣ ΤΣΙΚΙΝΑΣ»
1ος Αγώνας, ώρα 18.00 ομάδες ΠΑΟΚ – ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS
2ος Αγώνας, ώρα 20.30 ομάδες ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ H HOTELS – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

Δευτέρα 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, PAOK SPORTS ARENA
1ος Αγώνας, ώρα 18.00 ομάδες ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ
2ος Αγώνας, ώρα 20.30 ομάδες ΠΑΟΚ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ H HOTELS.
Οι διοργανωτές όρισαν γενική είσοδο 5€ για κάθε μέρα του τουρνουά.